| dtgkjdht a întrebat:

Ajutati-ma ce trebuie sa fac ca sa imi creasca parul lung mai repede (17zile) ca peste ele plec la tabara?

9 răspunsuri:
| littlemix a răspuns:

Foloseste ulei de ricin. Nu stiu daca o sa iti creasca in 17 zile, dar oricum grabeste cresterea parului happy

| TiffanyღBJ a răspuns:

In 17 zile nu iti creste parul decat daca iti pui extensii!

| Mihai0eu a răspuns:

Nu ai ce sa faci, nu te lua dupa toate "retetele " babesti sa stiu eu ce prostii ca o sa inceapa sa iti cada parul des ( fire nu tot ).
Nu mai bine te gandesti la o coafura frumoasa?

| dtgkjdht explică (pentru Mihai0eu):

Si la ce coafura? daca raspunzi dau funda

| Mihai0eu a răspuns (pentru dtgkjdht):

Asta depinde de tine, nu stiu cum arati, ce trasaturi ale fetei ai, important e sa iti placa tie si sa te simti bine happy

| dia19 a răspuns:

Cea mai buna metoda de a'ti ''creste'' parul in 17 zile sunt extensile.Le cumperi odata si le poti folosi cand doresti sa-ti ''creasca'' parul peste noapte.

| May5 a răspuns:

In general, parul creste aprox. 1 cm pe luna. Daca vrei sa-ti creasca mai repede poti incerca un tratament cu ulei de ricin.Ai grija sa-ti masezi foarte bine scalpul atunci cand te speli pe cap(stimuleaza cresterea parului).Ar fi bine sa mananci banane in fiecare zi(contin multe minerale esentiale parului).De asemenea, daca ai parul ondulat, poti sa ti-l indrepti, astfel se va lungi vizibil.Mult succes!

| Te3o a răspuns:

Iti iei lapte praf! si faci baie in el