| ankutza_9300 a întrebat:

Ajutati-ma cu un sfat ce sa fac mi-am decolorat parul de mai multe ori si mi l-am ars foarte tare varfurile sunt degradate rau cand e ud si trag de el se despica in mai multe bucatele ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| nadyank a răspuns:

Buna,

Cred ca in primul rand trebuiesc tunse varfurile arse, apoi la fiecare spalat folosita o masca regeneratoare pentru par vopsit ( de ex. de la Kallos e la pret bun). happy

4 răspunsuri:
| FlorenceVi a răspuns:

Tunde-l!smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu Floriadii: taiat tot ce este distrus. Daca nu faci asta, firul de par se va despica si mai tare in sus.

| warmheart10 a răspuns:

Ar fi bine sa te duci la frizer,dar daca nu vrei asa de tare poti sa iti cumperi diferite samponuri pentru fire degradate si balsamuri, masti etc.dar va fi mai costisitor decat o frizura si cred ca mai putin eficient.Fa mai multe masti naturale cu iaurt, oua etc.

| glamqueen a răspuns:

Buna, In primul rand ar trebui sa tai toata lungimea afectata. Iti recomand sa te vopsesti cu vopsea fara amoniac (gasesti Garnier, L'oreal etc )- rezultatul va fi acealasi ca atunci cand te vopsesti cu o vopsea normala, acopera si firele albe, TESTAT! Dar neaparat trebuie sa-l tunzi, altfel nu se va regenera si nu va mai creste! Sunt o multime de tunsori pentru par scurt si mediu,trebuie doar sa ceri sfatul unui stilist sa vezi exact ce ti s-ar potrivi, in fuctie de forma fetei, ochilor etc!