| Pupsik2 a întrebat:

Ajutati-ma va rog! am dintii strambi (sunt aproape toti unul peste altul, nici sa zimbesc nu vreau cu asa dinti), coroana pentru dinti nu vreau sa port este incomod dar nici nu am incredere in doctorii nostri, iar alte posibilitati ce le-am vazut pe internet par imposibile si coasta o gramada de bani.Ce pot face? puteti sa-mi dati un sfat? dau funda celor ce imi scriu un sfat de ajutor... mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| powergirl a răspuns:

Fara un aparat dentar nu vad cum ai putea sa ii repari cunosc pe cineva care are si a trebuit sa il poarte 2 ani dar acum au trecut cei 2 ani si nu vrea sa il dea jos ca ii place cu el nu arata urat problema e pana se indreapta dintii si dupa asta ai sa poti rade iar trebuie sa fie un medic bun si in Romania dentist care sa ti-l puna bine sa nu ai probleme nu vad alta solutie acum sa fim seriosi vrei sa nu razi o viata intreaga sau numai 2 3 ani pana tii indrepti dintii? acum tu alegi

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ti se face un fel de coroana care se prinde intre dinti pentru o perioada determinata apoi o da jos, unica solutie e aia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti pui aparat dentar, nu e incomod, in cateva zile te obisnuiesti si nici nu ai sa il simti, il poti 2 ani si vei avea dintii drepti. Medicii dentisti din Romania sunt destul de bine pregatiti.

| AikkoxD a răspuns:

Aparat dentar, singura soluţie. Şi îţi poţi lua d'ăla transparent, nici nu se observă. Dar e puţin mai scump.