| daniela_7403 a întrebat:

Ajutati-ma va rog! dati-mi remedii ceva cum sa ma bronzez repede, sunt foarte alba, si am multe alunite.Cand estiuda te bronzezi mai repede? vreau si la solar dar am citit multe dezavantaje si mi-e frica mai ales ca sunt tare alba... ziceti-mi ceva sfaturi ca mi-i rusine sa imbarc rochitelaughing

10 răspunsuri:
| yunnyaaa a răspuns:

Eu am o prietena care are tot un ten deschis.si cand mergem la plaja foloseste ulei de maslinelove struck incearcahappy

| ChriSS_7546 a răspuns:

Ai aceeasi problema ca mine, eu zic sa nu te duci la solar, incearca cu bronzatul natural dar dati cu putina crema solara inainte pentru ca ai pielea alba fara protectie s-ar putea sa te arzi credem am patit-o, sau destul de bunicel e autobronzantul, eu am incercat de la AVON si Metropilitan te dai cu el stai putin la soare si intr-o ora esti bronzata dar se ia la prima spalare, oricum nu trebui sa-ti dai cantitate mare si iti ajunge destul de mult, eu asa fac. Tu faci cum vrei.SUCCES

| kytty a răspuns:

Buna

foloseste autobronzante.si da.cand esti uda bronzul se prinde mai repede

| Jimmski a răspuns:

Solarul este cel mai potrivit.

| Georgianna3723 a răspuns:

Si eu cunosc persoane cu aceeasi problema. In primul rand, cand mergi la plaja trebuie sa ai mereu cu tine un ulei pentru plaja cu factor de protectie rezistent la apa. Dupa ce ai stat 10 minute cu uleiul pe piele da-te cu bere pe tot corpul. Poti sa folosesti atat bere, cat si ulei de masline (care uniformizeaza bronzul) cat si apa(dar efectul nu este acelasi). Repeta aceasta metoda si dupa 4-5 "sedinte" vei arata foarte bine.

| BabyPink a răspuns:

Bună, eu merg la solar şi nu am nimic. Într-o săptămână m-am făcut aproape neagră!love struck
Şi dacă vrei să mergi la plajă, ia un ulei de plajă. Şi da, dacă eşti udă te bronzezi mai repede!
Succes! :*

| pyma a răspuns:

Te duci câteva zile la plajă, dar ori te duci dimineaţa, până la cel târziu ora 11. 00, ori după-amiaza, după ora 15. 00.
OBLIGATORIU: foloseşte o cremă de protecţie( SPF 50)! Nu vrei să te arzi, crede-mă, iar la persoanele cu tenul foarte deschis există un risc mult mai ridicat.
Poţi să te duci o zi da, alta nu. Cam în 5-7 zile ar trebui să rezolvi problema, dar trebuie să ai răbdare.
P. S.:Nu are rost să te duci 1 zi şi să stai de dimineaţă până seara şi apoi să ajungi la Urgenţe cu insolaţie, pielea arsă şi mai ştiu eu ce.
http://www.gandul.info/......ta-4594364

| soparlamica a răspuns:

Poti folosi un autobronzant daca vrei repede si fara efecte nocive asupra pielii dar nu as sti sa ti zic care este mai bun.Si dupa poti incepe sa faci plaja, pentru. ca pielea se bronzaza chiar daca esti data cu autobronzant, dar cu grija sa nu fie in intervalul orar periculos si folosind crema de protectie. Nimic nu e mai important de sanatatea ta.

| soparlamica a răspuns:

Poti folosi un autobronzant daca vrei repede si fara efecte nocive asupra pielii dar nu as sti sa ti zic care este mai bun.Si dupa poti incepe sa faci plaja, pentru. ca pielea se bronzaza chiar daca esti data cu autobronzant, dar cu grija sa nu fie in intervalul orar periculos si folosind crema de protectie. Nimic nu e mai important de sanatatea ta.Nu risca sa-ti para rau mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerca bronzul organic