| pinkpupix a întrebat:

Ajutooor!
Cum largesc niste pantofi din piele? Sunt mai mult botine decat pantofi, le-am luat azi si cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca sunt cam stramte. Trebuie sa le port sambata, am timp sa fac ceva, dar am nevoie de niste sfaturi pentru ca nu am mai patit asa crying

Dau funda celei mai bune idei!

Răspuns Câştigător
| EUSIATIT a răspuns:

Incalta te cu dresuri si uda cu alcool medicinal[spirt si incalta te cu pantofii sau ce ai si te string. stai cu ei 2 3 ore. repeti si a 2a oara cu spirtul si e ok nu o sa mai ai probleme. bafta

9 răspunsuri:
| DeeaLove08 a răspuns:

Stai cu ele prin casa, pentru ca incaltamintea de piele se mai largeste dupa cateva purtari. asa am patit si eu cu sandale si s-au largit, dupa ce am stat cu ele in picioare mai mult timp.

| ruxi a răspuns:

Sigur ca ai timmp!
poartai foarte mult prin casa sau poti sa te duci la un cizmarhappy
bafta!

| Th3eo a răspuns:

Mergi mult cu ele si se vor largi.

| newperson4him a răspuns:

Ar trebui sa mergi acum de unde i`ai cumparat sa ii explici situatia respectivei, si sa ti`i schimbe. Daca nu ii primeste inapoi, cere unei persoane mai mare la picior sa-i poarte putin sa se largeasca maai tare. Bafta!

| Xlove64 a răspuns:

Poti sa-i largesti daca ii porti mai mult si mergi cu el (Asa se largesc in lateral)
DAca sunt stramti pe lungime (adica in varf.) na`i ce sa le faci

Răspuns utilizator avertizat
| opacatoasa a răspuns:

Poarta-le cat mai mult... poartale prin casalaughing. si eu am patit asa si s-au mai largit de la purtat.

| boborock2011 a răspuns:

Le uzi cu apa inauntru si stai prin casa cu ele o ora doua.

| Roxana_9068 a răspuns:

Poartele si tu prin casa. De obicei incaltamintea din piele se lasa dupa cateva purtari.