| neversayneveydear a întrebat:

Ajutor am 1.60 si 34 kilograme. Ce sa fac sa ma ingras? Va rog am.nevoie maxima. Fara chestii gen : ia pastile, asta e accepta-te asa cum esti. Asa este gena mea sa fiuslaba dar eu tot vreau sa pun cel putin 6 kilograme. Dau funda. Help mee

Răspuns Câştigător
| LenoreVoldaren a răspuns:

Presupun că ești fată. Într-adevăr că la înălțimea ta ești cam slabă și la 1.60 are trebui să ai, să zicem aproximativ 50 kg plus-minus un pic. Eu la 1.62 am 43 kg, deci și eu sunt cam slabă. Dar eram și mai și. Ca să mă îngraș am încercat multe lucruri, am mâncat fast-food mult mai des, multe dulciuri, prăjituri de la mătușa mai mult decât încăpeau de obicei, când stăteam în pat mâncam non-stop. Și făceam și sport de-aia ca să nu devin sedentară. Toate astea făcute timp de 4 luni și m-am îngrășat max. 2 kg dar am și crescut în înălțime un pic. 2 kg e extrem de puțin! Nu puteam să mă îngraș! Incredibil, nu? Apoi am început să las un pic de-o parte toate prostiile mâncate înainte și am dat-o pe mâncare gătită. Felul 1: Ciorbă de orice, mâncam o farfurie mare sau chiar două. Felul 2: Orice era, mâncam până la ultima firimitură. Felul 3: dulciuri până încape. Și multă-multă apă. Și așa am ajuns să am și eu câteva kg în plus de ajuns încât să nu mi se mai vadă coastele absolut deloc. happy

3 răspunsuri:
| ana233 a răspuns:

Du-te la un nutritionist. Iti va alcatui o ''dieta'' si te vei ingrasa. De obicei in aceste ''diete'' se recomanda consumarea carnii de pui, curcan, vita.

| gabiburlea a răspuns:

Deci,la inaltimea ta ar trebui sa ai cam 50-55 de kg, este mai greu sa iei in greutate decat sa pierzi. Avand in vedere ca trebuie sa iei greutate sanatos, trebuie sa mananci sanatos si sa iei cam 2200 de calorii pe zi dar sa.Sa mananci alimente cu multe proteine si sa faci sport.

| Beatricex3 a răspuns:

Sincer eu nu ma pricep. Eu zic sa mananci mai gras. Mancaruri in ulei : cartofi, pui, hamburger etc. Sau du-te la un doctor specialsit el stie mult mai bine. Bafta!