O sa te ajute! Clar... Dar, nu uita sa incerci si tratamente naturiste inainte sa dai bani pe toate chestiile astea. Uite un site care te poate ajuta : http://www.remediu.ro/......0581a.html
Hei, cosurile si roseata poate fi vindecate. Daca iti iei cosmetice si nu stiu ce o sa ti se faca si mia rau. Ce-l mai bine este sa te duci cu mama ta la doctor si sa-i spui si sa nu-ti faci de capul tau ca s-ar putea sa-ti-se faca si mai rau. Trebuie sa o rogi pe mama ta sa te duci la doctor si totul se va rezolva cu un tratament ce ti-l da el. O zi buna iti doresc si toate bune. Funda?
Esti la varsta in care corpul are transformari mari nu te agita pentru cateva cosuri ca trec singure de la sine.
Incearca sa citesti cate ceva despre produsul Manuka Extra, cred ca te poate ajuta in problemele tale.
Daca ai probleme mari eu iti recomand sa mergi la dermatolog sa-ti prescrie ceva.
Totodata, cosurile pot aparea din alimentatie proasta, lipsa hidratarii prin consumarea cantitatii necesare de lichide, lipsa unei demachieri corespunzatoare seara chiar daca nu te machiezi.