| zone3 a întrebat:

Ajutor! Am un par foarte ciudat. Dupa ce ma spal pe cap sta bine, are volum, nu am nevoie decat sa-l usuc si atat. (De obicei ma spal serara, de dimineata nu am timp doar de dus) Dimineata nu-mi mai sta nicicum. sta lipit de cap, fara volum, nu pot sa il mai inteleg. L-as impleti peste noapte, dar cand fac aste de obicei dimineata cand il desfac. arat ca si cum mias fi bagat degetele in priza. Ce pot face dimineata rapid cu el sa arate bine? ( nu vreau sa-l prind) FUNDA

3 răspunsuri:
| mihaela31 a răspuns:

Acum nu stiu daca ai parul lung, si cat de lung.Aceeasi problema o aveam si eu,am gasit o crema de par leave-in de la Anian,ma dau cu ea dupa ce m-am spalat pe par,m-am pieptanat si parul este umed, dupa ce se usuca parul meu arata super(eu il am lung pana la fund), poti folosi crema de cate ori vrei, eu am gasit-o si comandat-o de pe net, de aici http://www.triodeluxe.ro/masca-regeneratoare.Sper ca ti-am fost de ajutor.PS:am incercat multe creme de par, multi bani aruncati in zadar, pana am dat de crema asta care zic eu ca isi merita banii.Pup.

| Bondarel99 a răspuns:

Tu iti speli parul in fiecare seara? Sa nu mai faci asta pentru ca se ingrasa si mai repede daca il speli des, cel mai bine e o data sau de 2 ori pe saptamana, nu mai mult.Si dupa ce il speli aranjeaza-l cu peria rotunda in timp ce il usuci cu feonul si o sa capete volum si o sa se aseze frumos...

| KataKatalin a răspuns:

Iati o crema de par sunt sute ...schimba samponul.