| Hshsgsgsgsgs a întrebat:

Ajutor! Ce sa fac? Mama ma pedepsit si ma tuns... prima data scurt. A doua oara cu cateva.fire in par si acum ma tuns 0 complet deci nu mai am un fir de par in cap si astept de o sapt sami creasca parul si nu mai creste si acus incepe scoala si eu is cheala

3 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Ia-ti o perucă. Sau stai tot timpul cu sapcă in cap

| Lola203 a răspuns:

Nu te supara ca-ti spun, dar mama ta nu prea e intreaga la cap. De ce naiba ai lasat-o sa te rada in cap? Daca nu stateai, nu avea cum sa faca asta. Cere-i ajutorul tatalui tau, spune-i sa o duca la un psihiatru, ceva. Imi pare rau, dar nu prea ai ce face. Parul creste in ritmul lui, depinde daca al tau creste mai rapid sau mai lent. Bafta!

| NightFury666 a răspuns:

Eu zic ca mama ta e nebuna dar mie imi plac fetele rase in cap. Tie iti place cum arati rasa? Adica nu stiu eu eram in clasa a 12 a aveam toate sansele sa ies miss si pur si simplu intr o seara mi am pus in gluma masina de tuns la incarcat si a doua zi cand m am trezit m am uitat in oglinda (aveam un par lung pana la fund aproape, fara extensii) si m am tuns 0. Adica 0 cu lama! Si am stat tunsa 5 ani 0. In fiecare saptamana ma radeam. Acum la 28 de ani (nu m am mai tuns de 5 ani) ma gandesc sa ma tund iar 0, adica chiar azi mi am pus masina la incarcat. Nu stiu ma simt libera cheala.