| Sara2 a întrebat:

Ajutor, de 4 zile am inceput un stil de viata sanatos pentru a slabi, fac sport, mananc multe fructe legume, cereale cu lapte si supe usoare, evident fara paine dulciuri prajeli si alte minuni, dar simt ca nu mai pot, eu sunt gurmanda, si imi vine sa mananc chipsuri fastfood prajituri etc, simt ca nu mai am viata, nu mai am chef sa ies din casa pe motiv ca eu cand ieseam in oras principalul motiv era sa mananc si acum nu mai pot sa o fac crying ajutor, cum ma pot stapani? ma gandesc la ceva "interzis" si imi ploua in gura de pofta crying

7 răspunsuri:
| beneamin a răspuns:

Spanzura-te

| RAY a răspuns:

Nu e vorba ca nu poti sa manci asa ceva doar ca ce e produs de om e otrava curata pentru organism, gandeste la cartofi prajiti care isi ucide ficatul, un hamburger care are atatea calori cat daca ai da la sapa 2 zile de dimineata pana seara,gandeste ca organismul e ca o masina conteaza calitatea nu cantitatea,prajituri otrava aia de zahar care isi omoara fiactul,te face nervoasa,obosita, isi consuma degeaba calciu, sa fim seriosi faza e ca esti dependenta de un stil de viata foarte nesanatos uitate in jurul tau nu vezi oamenii grasi, bonavi de tot felul de boli vrei sa vi si tu ca ei? nu te mai gandi fi stapana pe tine, consuma doar ce e natural nu produs de om

| Meow15 a răspuns:

Gândeşte-te că toate chipsurile şi dulciurile nu te ajută la nimic şi nu o să slăbeşti niciodată. Aşa am făcut şi eu şi acum mi-e rău numai când mă gândesc la ele laughing). Când vrei să mănânci dulciuri, etc, mănâncă nişte fructe şi gândeşte-te că aşa o să slăbeşti încă puţin. Succes!

| mymy99 a răspuns:

Nimeni nu ii spune ca nu ai voie sa mananci ceva iti spune sa nu mananci in exces (adica poti manca din ce iti este pofta dar nu mult) si poti manca la mall o data pe luna... happy

| Bernoullie a răspuns:

Si eu am probleme d-astea
numai ca la mine e ok pentru ca vreau sa ma ingras! si nu e zi in care sa nu mananc cel putin o ciocolata! plus batoane si alte chestii!
incearca sa le inlocuiesti cu fructe!
nu cu seminte, penntru ca dupa sarat iti vine iar pofta de dulce!
incearca sa mananci banane, portocale, mere

| PATYlovePATRY a răspuns:

Incerca sa mananci sanatos dar pe zi o mica prajuturi in portie mica daca nu poti. FUNDITA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fructele = fructoza = zahar, o fi bine?
Iesi in oras si mananca salatawinking.