| Panteraa a întrebat:

AJUTOR! Mi-au iesi pe obraji mai multe cosuri care sa vad foarte urat. Pe langa asta am mai umbtal la ele incercand sa le scurg, dar mai rau am facut caci acum pe langa cosuri s-au facut si pete rosii. Cum as putea scapa de ele rapid? Cam intr-o saptamana as vrea. Dau funda. Mentionez ca nu am mereu problema asta. Imi mai ieseau si pana acum dar mai putine si mai rar.

3 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Ai fost cumva la plaja si ti-ai expus fata la soare fara sa o protejezi? Daca da, din cauza aceasta ti s-au facut atat de multe si asa urate.
Pentru a scapa de ele poti sa-ti prepari o solutie de bicarbonat cu apa. Pui bicarbonat intr-o cana foarte micuta sau pe o farfurioara si putina apa. Amesteca acea compozitie si da cu degetul pe fata exact cum ti-ai face o masca. Asteapta vreo 10-15 minute cu ea pe fata, iar apoi clateste cu apa calduta din abundenta. Poti avea rezultate si de la prima spalare deoarece le usuca.
Ai grija daca folosesti corector sau fond de ten tip pudra! Pielea ta va fi putin uscata si-ti va fi greu sa le intinzi. Foloseste un fond de ten lichid.

| Panteraa explică (pentru JustDeedee):

Nu am fost la plaja straight face

| Anndreeacatalinna a răspuns:

Incearca sa te speli cu sapun ''dove'' pe fata. Eu cu asta ma spal si sunt foarte multumita. Du.te la farmacie si intreaba, poate exista vre.o crema pentru asa ceva!winking