| CoCosminn a întrebat:

Ajutor TPU!
Stie cineva un remediu home-made pentru punctele negre de pe nas?

Răspuns Câştigător
| sunset10 a răspuns:

Crede-ma ca si eu am incercat multe lucruri pentru punctele negre. Mie doctorita dermatolog mi-a zis ca cel mai bine te duci la un doctor/cosmetician sa ti le scoata, altfel ramai cu urme (gaurile alea ce raman dupa ce le scoti). Sper ca te-am ajutat! love struck

3 răspunsuri:
| AlisXc a răspuns:

Da știu eu unul foarte bun și aproape gratis...mă rog aproape oricum mai ieftin decât dermatologul și nu știu ce produse.
Ai nevoie de: apa plata, aspirina efervescenta și vată, eventual daca vrei sa fi mai "luxury" o sticluță de vitamina A sau ulei de bergamota. Într-o lingură de apă plată pusă într-un castron sau ceva asemănător dizolvi jumătate de pastila de aspirina (merge și cu cea normala dar mi s-a părut mai eficienta efervescenta) peste asta poți să pui 2 picături de vitamina A sau bergamota, te speli bine pe fata preferabil cu un săpun anti-acnee (îl găsești în unele farmacii sau la plafar) scufunzi bine vata in substanța și îți punctezi zonele cu probleme. Într-o săptămână daca nu e un caz sever ai scapat de ele. Și nu uita sa te speli cat de des poți pe fata, punctele negre sunt o infecție cauzata de sebumul rămas în porii dilatați, cu cat te speli mai des cu atât pielea o sa fi mai puțin infectată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dintre toate variantele pe care le-am incercat eu, iti zic sincer ca cel mai bine functioneaza asta: Iti faci un dus fierbine, apoi imediat dupa dus te duci in fata unei oglinzi si folosesti o ustensila pentru puncte negre, si scoti unul cate unul, crede-ma, asta e cea mai sigura metoda.
O chestie din asta iti trebuie, e foarte usor de folosit pentru nas: https://www.douglas.ro/......ver-901927

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu exista. Foloseste scruburi sau masti achizitionate din magazin. Tenul este sensibil si il poti agresa foarte usor daca folosesti fel de fel de tratamente babesti.