Am avut eu lacuri de la Avon, nu prea sunt bune. Mie personal nu mi-au facut nimic. Cel mai bun remediu natural e zeama de lamaie. Stoarce o lamaie si tine-ti unghiile in zeama respectiva cam 10-15 minute. Incearca cand iti folosesti mainile spre a spala vase sau orice implica produse de curatat sa folosesti manusi.
Maseaza-le timp de doua saptamani cu ulei de masline. Lasa sa actioneze macar 10 minute sau peste noapte. De asemenea poti folosi lotiune cu vitamina B5 de la Farmec. E un lac care se absoarbe.
Ai nevoie de suplimentarea organismului. Atata timp cat ai probleme cu unghiile probabil ai probleme si cu parul. Du-te la un doctor, poate si dermatolog pentru ai cere sfatul.
Eu zic sa folosesti uleiuri natural, cum ar fi:uleiul de ricin( e foarte bun), ulei de masline
Nu am probleme cu parul:nu imi cade, are volum, e foarye lung si toti il apreciaza. Posibil sa am probleme cu calciul
Un remediu natural pe care eu personal l-am incercat si functioneaza este acesta:
Iti cumperi cam 2 pliculete de gelatina si o amesteci intr-un vas cu apa clocotita (cam jumatate de ibric), il lasi la racit apoi tii unghiile acolo timp de 10-15 minute.
De asemenea si uleiul de ricin este foarte bun, bafta!:*
HEY. Am avut si eu aceeasi problema. Cel mai bun tratament de unghii este de la Rimmel https://www.google.it/......ps?/search
La mine a functionat. Vezi ca trebuie sa te dai cu el, sa il tii o saptamana si apoi sa il stergi si te mai dai o data si mai tii o saptamana. Parca. Dar sa nu te dai cu nimic deasupra doar cu acel tratament. Iti garantez ca iti va intari unghiile;)
Ca sa le intaresti fierbe ulei si dupa baga degetele in el! si pentru albirea unghiilor taie o lamaie in doua si bagi unghiile in acea lamaie! Funda? :*
Incearca si de aici...Sunt produse accesibile si bune. http://ladys.ro/a/AM3bU7ZH,b
Bună! Încearcă cu uleiul de ricin..il găsești la farmacie și nu este deloc scump.
Uleiul de ricin este remediul cel mai indicat in aceasta situație. Tot ce trebuie sa faci este sa ungi și sa masezi mâinile, și implicit, unghiile cu ulei de ricin înfiecare seara, timp de o luna.
Eu una am încercat și a fost de folos
Dar în ceea ce privește lacurile de întărirea unghiilor de la avon nu am încercat dar am auzit ca sunt destul de bune
Sper ca te am ajutat
Sa atii ca si lacul de unghii transparent intereste unghiile, adica na pentru mine a mers, nu stiu sigur daca va merge si la tine.De asemenea unghiile se rup din cauza ca nu ai calciu, incerca sa mananci sanatos si bine ^-^. Sa stii ca nu trebuie sa ai unghii lungi ca sa fie frumoase, ingrijeste-le bine si vei vedea, sper totusi ca raspunsul meu ti-a fost de folos
Fa-ti unghiile cu ulei de ricin de cateva ori pe zi. Ii bun pentru unghii si pentru sprancene + ca ii si foarte ieftin (undeva sub 5 lei), il gasesti in farmacii
Buna! Iata aici cateva remedii naturiste pentru intarirea unghiilor.
Amesteca 2 linguri de ulei de olive cu zeama de la jumatate de lamaie. Maseaza unghiile cu acest amestec timp de 10 minute, in fiecare seara, pentru 7 zile.
Ameste 5 gr de ceara de albine topita cu un galbenus si o lingura de miere. Aplica peste noapte aceasta masca pe unghii si foloseste.o de cateva ori pe saptamana.
Mentine unghiile in lapte batut pentru 15 minute, in fiecare seara, pana la ivirea rezultatelor.
Amesteca 2 galbenusuri batute, niste lapte dulce si o lingurita de miere. La fel, tine cat de mult posibil unghiile in acest amestec.
Pentru ca unghiile sa creasca mai repede, tine.le cat mai des in suc de portocala. Acidul din acest suc contribuie la cresterea unghiilor si a parului.
Evita produsele cosmetice pe baza de acetona, formaldehina si in general produsele chimice pe cat posibil.
Succes! Te.am pupat!
Si eu am aceeasi problema si ii rup mereu unghiil si daca nu se rupe toata mi se iau straturi. E groaznic. dar mama me mi-a luat un lc de unghii din revista ladys. Sincer nu stiu sa itidau numele dar dupa poza il gasesti usor. Ealb (dar la aplicare transparent) si are o cruce rosie pe capac. asta e tot. Si te dai timp de 4 zile. .
Buna! Eu am lacul de la Avon anti-exfoliere si mi s-a parut foarte bun... avand in vedere ca unghiile mele nu erau niciodata mari...am auzit ca poti sa iti faci 5-10 minute masaj pe unghii ca sa se puna sangele in miscare in zona aceea si trebuie sa iti impingi saptamanal cuticulele daca nu vrei sa le tai...pentru ca acestea retin unghia din a creste! Sper ca te-am ajutat!☺️
Mananca sticks-uri si pune unghiile in orez cam 2-3 ore pe zi. In maxim o luna o sa fie ffffffff tari. Funda?
Buna! lacurile de la avon nu sunt bune de nimic...am incercat. in schimb stiu un lac de unghii de la seventeen cu vitamina B si calciu foarte bun. il gasesti la magazine de cosmetica cu maxim 30 de lei. daca nu ai bani poti incerca sa bagi unghiile in ulei caldut cat poti tu sa suporti
CristineDelaruss întreabă:
Maria0001 întreabă: