Foloseste ulei de ricin, stimuleaza cresterea si da parului tau un aspect frumos iar in privinta culorii, ai putea sa revii la culoarea ta initiala si asa nu va mai trebui sa te vopsesti des
As vrea sa revin la culoarea mea naturala, dar e greu, mie imi creste foarte greu parul si o sa dureze mult timp si pana atunci o sa trebuiasca sa stau cu roz si portocaliu in cap.
Te poti vopsi bruneta, cel putin nu vei mai fi roz si portocaliu in cap
Nu mai vreau brunet..Nu il mai suport.
Renunta la placa macar o perioada pana ti se regenereaza parul, altfel degeaba folosesti tratamente, si poti incerca masti cu ulei de ricin si vitamina a si e
In primul rand incearca sa iti bagi o culoare cat mai apropiata de parul tau natural si nu il mai vopsi, mai lasa-l sa respire ..incearca sa il porti cat mai mult legat, dormi cu el impletit si o sa iti creasca putin mai repede si nu mai folosi placa asa des ca il arzi si din cauza aia nu creste. Incearca ceva masti naturale se gasesc o gramada pe net.
Am specificat ca de curand am inceput un tratament cu ulei de ricin si solutie pe baza de petrol, iar de indreptat nu am cum sa nu il indrept. Sta foarte urat dupa baie, si nu prea imi vine sa ies asa cu el.
Stiu ca nu iti vine sa iesi din casa, asa am fost si eu, da pana la urma m-am obisnuit.Eu nu ieseam nici pana la magazin dupa paine fara sa fiu machiata sau cu parul intins calumea...da pana la urma gandeste-te ca ii parul tau si til arzi, si cum ai zis vrei totusi sa-ti creasca sa-ti fie frumos ..Incearca, nu mai baga de seama ca nu iti place tie cum iti sta cu el, poate ii doar impresia ta, nu stiu, eu ti-am spus doar
Mersi de sfat, am sa incerc sa o las mai moale cu placa si vopseaua.