anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajuuutor TPU! Am o pereche de pantofi cu o fundita intr-o parte iar fundita aceea mai are ceva pe ea de metal unde sunt lipide niste pietricele, eu am vrut sa nu se dezlipeasca pietricelele si am dat cu mult "superglue" iar acum acea zona sa facut asa urata! Va rog cum as putea sa indepartez macar putin! Se vede oribil! Cu ce as putea indeparta? FUNDA MARE!

Răspuns Câştigător
| roxyana03 a răspuns:

Buna Jennifi. nu cred ca poti sa faci nimic SuperGlue " nu se indeparteaza. ce se lipeste asa ramane. dar te sfatuiesc eu asa m-a facutbig grin. ia un cutin si fai cu cutitul acolo se va indeparta putin. la mine sa loattongue. bafta:* fundabatting eyelashes?

5 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Pai.da cu unghia e cea mai "populara". daca nu cu o scobitoare sau pe un servetel putina apa

| colybeatrice a răspuns:

Cu acetoa stiu eu dar nu stiu daca si pe pantofihappy

| Elenutza_7555 a răspuns:

Incerc apa calda...stiu ca asa se indeparteaza superglue-ul.crd ca te-am ajutatbig grinkisssper sa iti reuseasca... funda?

| Damasc a răspuns:

112.

| misteralexutzu a răspuns:

Ia o pensula fina si pune niste soluie foarte buna de curatat( CIF sau ceva) freaco pana se duce uratul! PS: daca e o pensula foarte fina poti sa freci tare! Funda please