Pai, da sigur! Nu de mult, am avut de a face cu acest caz, la un prieten bun de al meu, si am mers impreuna cu el la medic. Iata ce i-a zis medicul:
In primul rand cel mai important, redu feliile de paine. Una la o masa este suficient [ asta i-a spus lui, eu insa nu stiu greutatea exacta a prietenei tale ]
Apoi, inainte de fiecare masa, sa bea un pahar de apa [ Important este sa-i reduca pofta de mancare, deci este obligatoriu, sa faca asta daca vrea sa slabeasca ]
Pe zi, [ dar important, nu la una din cele 3 mese, este important sa mananci, cat de putin toate 3, fara sa sari peste ele ], sa bea un pahar cu lapte ( dulce, ar fi de preferat ).
Daca respecta conditiile astea, va reusii, dar sa nu faca ceva de genul : " Am baut un pahar, la mancarea de dimineata, nu mai trebuie sa beau si la pranz..." NU! Respectarea pasilor intocmai, sunt esentiali.
Iti spun sincer, ca prietenul meu, a slabit vizibil, intr-o luna! Se mirau toti de evolutia lui, si acum, este din nou fericit, doar cu un mic efort.
SUCCES!
Fundita? ?
Cauta penet dieta cu supa de varza e drastica dar rapida. si daca are rabdare sa incere dieta dukan in 10 zile am dat jos 4 kg.dar e mai de durata.sa citeasca cu atenti comentariile de pe forumuri. bafta
Reteta disociata ad o zi carne o zi legume si fructe, o zi lactate. Fara paine sau cel mult 2 felii pe zi si a functionat dar fff mult conteaza vointa. daca vrei intr-adevar, REUSESTI!
Emma întreabă: