Bigudiuri mai poti folosi, sau iti faci moațe. Iei o suvita de par, o umezesti, o rulezi pana se face ca un coc si o prinzi cu o ața sau elastice foarte mici. Daca vrei parul foarte ondulat incerci sa faci cocurile cat mai mici. Dar sa stii ca nu te tine mai mult de 3-4 ore, 5-6 cu fixativ. Nicidecum 5 zile cum zicea Gabriela, poate doar daca te inchizi in casa si nu te misti, ca statuia.
Buna!
Pai mai exista bigudiurile, moatele, tot parul impletit in multe codite.
Oricum, cel mai bine iese cu ondulatorul [ cine se pricepe ], si cu casca [ la salon ].
Si cu placa, iti trebuie putina indemanare, ca altfel, ies niste bucle ca dracu'
Daca iti pui seara parul pe bigudiuri si dimineata ti-l desfaci da-i cu putin fixativ ca sa tina, si cu putina spuma daca vrei
Si pe moate, la fel.
Succes!
Sa ti pui parul dupa ce te speli pe moate. Cum le zic eu . Iti imparti capul in mici coculete prinse si le lasi toata seara iar a doua zi ai un super volum la par si iti sta ondulat. Te tine foarte mult timp volum. Pe mine chiar si 5 zile.
Succes!
Dupa ce-ti speli parul, cand inca mai e putin umed impleteste-l foarte bine, iar dimineata il desprinzi.
Http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A
Merge 100% si eu am incercat si mi-a iesit foarte frumos.
Pa pa succes!
Http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A
Merge 100% si eu am incercat si mi-a iesit foarte frumos.
Pa pa succes!
Si eu recomand tot bigudiurile sau moatele, tin cel mai bine si nu dai cu fixative si alte minuni.
Pai poti cu bigudiuri, cred. Bigudiurile nu iti fac parul neaparat cret, depinde cat de mari sunt bigudiurile.
Dupa ce faci baie impletesteti tot parul in codite mici si pridele la capete cu buretei micuti si lasa-le toata noaptea asa iar dimineata desfa bureteii si gata asa faceam eu pe la 7 ani si da roade pe bune