| OoLalaoO a întrebat:

Am 1.64 si 55 de kg.E bine?

22 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Regula aceea cu 10 kg mai puţin decât înălţimea este doar orientativă, şi variază foarte mult în funcţie de vârsta, sexul şi înălţimea persoanei respective.Sunt alte măsurători mult mai exacte, încreacă aceste site-uri:
http://www.calcule.ro/......tutie.aspx
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/
Dar după părerea mea, ai o greutate numai bună.Ai putea să înepi să practici un sport dacă vrei să te simţi mai bine în pielea ta şi să-ţi tonifici muşschii.:)

| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Din punctul meu de vedere as zice ca e perfect.Eu am cu cateva kg in plus fata de tine si am aproape inaltimea ta.

| anonim13333 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa dai 3-4 kg jos.big grin

| Kasia a răspuns:

Nu-i rau se spune ca in mod normal trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea insa eu daca as fi in locul tau as vrea sa mai slabesc putin.nu ma lua in seama...asa imi plac mie persoanele-mai schiloade.laughing

Răspuns utilizator avertizat
| AmanoYuno a răspuns:

E ok dar ar fi mai bin sa mai dai jos 1 kg.incearca sa ai mereu cu 10 kg mai putin decat cm peste 1 m

| InnocentLoovee a răspuns:

Salut,
Doctorii spun ca trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea. Deci da, esti perfecta.

| LovellyAngel a răspuns (pentru InnocentLoovee):

Columbeanca ar trebui să aibă 70 de kilograme?

Well... Ar cam trebui să dai jos 3-4 kilograme.
Dacă vrei să aflii singură, calculeaza kilogramele împărţite înălţimea la pătrat. Indicele ideal este 19. Eu ţi l-am calculat pe al tău şi îmi dă 20.

| InnocentLoovee a răspuns (pentru LovellyAngel):

Daca Columbeanca are 1, 80 la inaltime, da. Ar trebui sa aiba 70 de kg.

rolling on the floor)))) Doamne, eşti de pe altă planetă

Daca nu ma intereseaza viata personala a lu Columbeanca si vedetele astea de **** din Romania inseamna ca-s de pe alta planeta? Gresit. Inseamna ca n-am aceleasi gusturi ca voi, toti oamenii astia influentati de tot ce vad la televizor. Sau daca nu te referi la asta, atunci ar trebui sa te exprimi mai bine ca sa te inteleaga si lumea, nu de alta.

A, si ar trebui sa aiba la 1, 80 70 de kg ca sa aiba un corp potrivit. Adica la mijloc. Nu ca sa fie skinny, daca vrei sa fii fotomodel normal ca trebuie sa fi cat un bat.

Eu am dat un exemplu, pentru că aia e foarte înaltă. Si ar arăta oribil la 70 de kg, la asta ma refeream.

De fapt, nu ar arata oribil laughing mai documenteaza-te. Ar fi mai grasuta, evident. Dar medicii asta numeste un corp potrivit. Sanatos. Nu trebuie sa fi schiloada ca sa arati bine. Nu ar putea fi fotomodel, adevarat. Dar nu despre asta era vorba oricum.

Si tocmai pentru ca e inalta ar arata bine. Pentru ca daca esti mai inalt, nu se vede atat de tare daca esti mai grasut. Pentru ca esti mai lung in picioare happy.

| Lora1 a răspuns:

Da happy

| danceisme a răspuns:

Depinde si de varsta ta.
Dupa parerea mea, as zice ca trebuie sa dai jos 3-4 kg.

| Andreea9595 a răspuns:

Http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html. Incearca sau poti consulta medicul de familie.

| Ema2017 a răspuns:

Mda nu imi vine sa cred ca inca fetle isi pun problema de inaltime si greutate ar fi bine ca toate fetele sa se considere frumoase ori cum ara arata straight face.Si da nu te mai stresa cu perfectiunea lasa ca vin baietii la tine happy.

| AnăăMarie a răspuns:

Cu 2 kg in minus vei fi aproape normala

Întrebări similare