| AndreeaRullz a întrebat:

Am 1.65 in inaltime si 50 kg...ma pring hainele largi?love struck

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu, pentru ca nu esti prea inaltuta si te pot face bondoaca.Mai bine cele pe corp sau cele care au talia marcata.Si fuste scurte si nu largi!

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nu, nu au cum sa te prinda, esti mult mai rapida decat ele. Dar cum poti astepta un raspuns de la niste oameni care nu te cunosc, du-te si probeaza-le, iar pe urma tragi singura concluzia, fara a mai crea "agitatie" pe site!

| lilboutique a răspuns:

Cel mai bine e sa te imbraci cu ceva ca sa te convingi daca iti place sau nuhappy

| natashacrown a răspuns:

Nu.cu siguranta la inaltimea ta ele tear face mai bondoaca.

| alexa18 a răspuns:

Buna, depinde. Daca ai niste pantaloni largi sigur nu te-ar prinde. Dar daca ai o bluza larga te-ar prinde. De fapt, imbraca-te cum iti place tie. Important e sa te simti bine asa cum esti.
Pa pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happyhappyhappy Stii... fa cum crezi tu de constiinta! nici ma car nu stiu cum arati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot 1. 65 si tot 50 kglaughing nu am haine largi decat rolinguri. port numai blugi, dar daca vrei niste blugi mai largi iti recomand blugii de baieti din aia care vin mai pana jos dar nu sa se observe si cu 2-3 numere mai mari. eu am probat blugii fratelui meu si pot spune ca de acum incolo nu o sa-mi mai iau blugi de fete ci numai de baieti laughing. fii atenta si la modelul blugului, sa fie simplu.

| dulcika_3604 a răspuns:

Te`ar prinde bine arice fel de haine ca si eu sunt aproape ca si tine bine mai mult tear prinde alea mai stramte dar si cele largi

Întrebări similare