Si eu sunt cam in situatia ta, desi mai mare ca tine ca varsta si am cam 1.70 Mie mi se pare ca sunt putin grasa si vreau sa slabesc pana in iulie cand ma duc la mare. :X Dupa ce termin examenele o sa ma duc cu niste prietene la jogging zilnic, la bazin si in rest voi face acasa (deja m-am si apucat) cate 20 de min pe zi cu bicicleta de fitness + genoflexiuni si abdomene. Si in curand o sa mergem si cu bicicletele de teren pe-afara! Nu voi incerca cure de slabire caci nu e de acord tatal meu, desi nu mananc prea mult seara dupa orele 7-8. Funda?
Nu trebuie sa slabesty fatadeoarece kilogramele acelea sunt bune si se potrivesc inaltimii tale. sper sa te ajute rasp mheu...
Nu, draga mea, esti foarte bine.Eu stiu ca, in mod normal, o fata/femeie trebuie sa aiba cu 10 kg. sub numarul de centimetri ai inaltimii.Deci tu ar trebui sa ai 58 de kg.Deci ai mai putin decat trebuie.
Eu zic ca esti bine!, dar daca totusi ti se pare ca esti plinuta si vrei sa mai slabesti: Ia-o usor cu mancarea si fa mult sport! Alearga, abdomene, geno-flexiuni.etc! sper ca ti-am fost de folos si nu uita nu te dezamagi!
Nu esti plinuta deloc! am o cunostinta care are 12 ani, 1.55 si 65 kg.deci chill esti ok!
DaciaRomania întreabă: