Esti ok, poate sa faci un pic de masa musculara, bafta multa si pentru mai multe informatii despre beauty, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Pe mine ma incanta inaltimea... felicitari... fetele inalte sunt dragute(asa cred eu)
Invata sa scrii romaneste prima si prima oara si pe urma mai vorbim. La inceput de cuvant se scrie cu Î nu cu Â!
Perfect. Daca nu te duci in razboi si nici nu tragi de fiare, nu-ti trebuie mai mult Oricum daca te duci spre 60 si iti mentii formele(cat sa te simti elastica si bine in pielea ta ), e in regula. Adica totul e sa arati bine...nu conteaza varsta.
Fotomodel nu gluma... dc ce nu te apuci de modeling?(stii Nicoleta Luciu are 1, 75 si 51 kg). Tu esti perfecta.
xoxo
by me
Parerea mea e ca ar mai trebui 6-7 kg in plus...si ce mai stai, ai putea sa faci modeling.
Eu am 1. 73 si 64kg. toata lumea imi zice ca imi sta bine asa.nu stiu depinde de fiecare corp! Eu stiam ca diferenta intre inaltime si kg este de 15cm.la tine sunt 21 cm. poate daca te-ai ingrasa 2-3kg nu s-ar intampla nimic.
Apropo, sint slaba dar am forme am vrut doar parerea voastra meeercii,, si sunt sexyyyy
Eu am 1, 71 47 kg. cam putin...sunt slabuta recunosc, dar nici intr-atit incat sa trec nevazuta
dragonballz întreabă: