| daniela_7403 a întrebat:

Am 1, 73 analtime si 52 kg, ce parere aveti?

29 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Esti ok, poate sa faci un pic de masa musculara, bafta multa si pentru mai multe informatii despre beauty, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

Janina
| Janina a răspuns:

Pe mine ma incanta inaltimea... happy felicitari... fetele inalte sunt dragute(asa cred eu)

cami
| cami a răspuns:

Esti tare slaba, si eu am 1. 75 si am 65 de kg, si parca tot slaba sunt...

| BUBULINA a răspuns:

Neinteresant

| Tabii. a răspuns:

Mie mi se pare ca esti perfecta, iar daca tu te simti bine ce mai conteaza?!laughingwinking

| covexrobu a răspuns:

Invata sa scrii romaneste prima si prima oara si pe urma mai vorbim. La inceput de cuvant se scrie cu Î nu cu Â!

| JesterRO a răspuns:

Perfect. Daca nu te duci in razboi si nici nu tragi de fiare, nu-ti trebuie mai multhappy Oricum daca te duci spre 60 si iti mentii formele(cat sa te simti elastica si bine in pielea tahappy ), e in regula. Adica totul e sa arati bine...nu conteaza varsta.

| volt a răspuns:

Cred ca ai 1. 73 si 52 de kg

| Gabystelistu95 a răspuns:

Esti mai inalta ca minewinking

| AndreeA_4571 a răspuns:

Fotomodel nu gluma... dc ce nu te apuci de modeling?(stii Nicoleta Luciu are 1, 75 si 51 kg). Tu esti perfecta. love struck

xoxo

by me

| andraaa12 a răspuns:

Parerea mea e ca ar mai trebui 6-7 kg in plus...si ce mai stai, ai putea sa faci modeling.

| Notme a răspuns:

Eu am 1. 73 si 64kg. toata lumea imi zice ca imi sta bine asa.nu stiu depinde de fiecare corp! Eu stiam ca diferenta intre inaltime si kg este de 15cm.la tine sunt 21 cm. poate daca te-ai ingrasa 2-3kg nu s-ar intampla nimic.

| Brotacelu a răspuns:

Esti OK, daca stii sa te si imbraci arati superwinking

| daniela_7403 explică:

Sorry, 20 de ani

| daniela_7403 explică:

Bubulina stai deoparte daca e neinteresant

| daniela_7403 explică:

Apropo, sint slaba dar am formewinking am vrut doar parerea voastra meeercii,, si sunt sexyyyyhappyhappy

| daniela_7403 explică:

Sorry, dar scrie undeva ca nu trebuie sa am greseli?

| daniela_7403 explică:

Putem si sa nu vb

| lenyia a răspuns:

C-am slabuta pentru inaltimea ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipseste virsta din ecuatiewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da. Si dupa proba in care reciti o poezie si cea in care prezinti rochia de seara, trebuie si proba in costum de baie. Sa nu ai emotii, sintem indulgenti devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpa, esti cam slabawinking
xoxo
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aceiasi greutate la 1. 63.
Esti model, ceva?tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza daca esti slaba, inalta ...conteaza sufletul

| traumatizaNtu a răspuns:

Ca ai nasu mare.

| traumatizaNtu a răspuns:

Imi fac si eu un post din asta la care-i zic 20. 5 cm laughing

| frumusikaubita_7133 a răspuns:

Nu esti slaba.winking... eu am 1, 52 inaltime si 30 kgwhistling... da am 11 anibig grin

| iulia_3773 a răspuns:

Mult prea slaba

| Karina_6307 a răspuns:

Eu am 1, 71 47 kg. cam putin...sunt slabuta recunosc, dar nici intr-atit incat sa trec nevazuta tongue

Întrebări similare