Nui adevarat. la inaltimea ta ar fi maxim 63 Nuti fa griji esti normala Poate sunt oasele mai grele sora mea are 1, 73 si 54 de kg si nu e deloc grasa.
Nu, nu esti grasa.esti cum trebuie.bravo tie ca te poti pastra asa. dar sint ltii care au 1. 73 si au 76 de kg sau mai mult...
ESTI SUBPONDERAL
(ai o greutate prea mica pentru inaltimea ta)
Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 59. 9 si 74. 8 kg
Buna! nu esti deloc grasa deoarece esti foarte, foarte inalta! Sa stii ca nu trebuie deloc sa slabesti fiindaca esti inalta!
NU! esti chiar bine. Sa nu faci prostia sa pui 10 kilograme cum a spus cineva mai jos! De ce nu te orientezi catre modelling daca ai peste 1. 70
Www.dietetik.ro uite te si tu :-? nu stiu cat e de buna asta dar iti poti calcula.
Cati ani ai? hmm. daca nu ai fi inalta ai fi cam grasa... dar la inaltimea ta...nu.
Man, pentru toti astia care z zis ca trebuie sa ai 63 de kg : aruncati-va de pe pod! Ori o spuneti din invidie, ori sunteti batuti in cap, ori grasi. Si eu am exact 1, 73 si 53 kg si vreau doar sa ma mai ingras 2 kg maxim, atat, si asta nu prin a ma indopa cu fast food ci printr-un regim de vaiata sanatos. Ar fi culmea sa iaba 63 kg, ar fi grasa, man. Grasa! Eu zic ca esti super bine, sincer, un corp perfect nu are greutatea cu 10 mai mica decat inaltimea, ci cu 20 (cel putin asa e la modele, dar alea sunt prea slabe), singurul motiv pentru care vreau eu sa ma pun 2 kg e pentru. ca vreau sa ma simt bine, in rest e super
Catalinaaa_6083 întreabă:
anonim_4396 întreabă: