Nu e in avantajul tau sa porti tocuri. esti prea inalta pentru tocuri, mai ales de 10 cm. nu te supara, dar sigur oamenii aia se uita asa cu un motiv. tie ti-ar face bine la ochi sa vezi o fata de inaltimea ta pe tocuri de 10 cm?
iti recomand sa renunti la tocuri, eventual se porti ceva cu talpa ortopedica, de maxim 5 cm.
spor :*
Buna,
Esti foarte inalta ...si sa porti tocuri de 10 nu prea merge nu mai purta tocuri, pentru ca ele se poarta pentru a arata mai inalta...dar daca tie iti place poarta-le pe mine nu m-ar interesa ce zice lumea.
Pa, pa
Sa nu-i bagi in seama! Lumea e cea mai perversa in ziua de azi! Ei se cred smecheri daca fac misto sau alte chestii. Mai intai sa se uite la ei, iar apoi sa comenteze.
Deci sfatu` mew.: Nu-i baga in seama. puteai sai ai si 5 m care era problmm lor? Nu suport lume care comenteaza.!
Daca tu te simti bine cu tocuri, nu trebuie sa iti pese de privirile celor din jurceilalti sunt doar complexati:*
Daca itit place poti sa porti tocuri chiar daca esti inalta si nu trebuie`sa bagi lumea inseama pentru ca multi se uita ciudat la lumea de pe strada. ai putea totusi sa porti tocuri mai mici daca vrei poarta ce vrei daca tie iti place. succes:*
Eu iti dau un sfat: poarta tocuri in club, pentru ca nu sunt potrivite pentru mers pe strada. Daca iti doresti atat de mult, pune-ti platforme.
Buna...daca nu poti sa mergi cu tocuri de 10 pe afara exerseaza prin ksa.sau poti exersa cu pantofi cu platforma...app lumea nu cred ca sa uita la u ca la felu 4 din cauza felului in care mg, ci pentru si esti fff inalta si nu cred ca ai nevoie de pantofi cu toc.[parerea mea]. sper ca te.am ajutat.;*
Pai...te inteleg perfect. Poate ca ar trebui: ori sa ignori lumea si sa porti ceea ce-ti place, ori sa incerci sa porti pantofi fara toc(balerini chiar) cat mai eleganti si sa uiti de tocuri. daca nu poti alege niciuna dintre aceste doua optiuni trimite-mi id-ul tau si iti voi mai da sfaturi
La 1.80 nu cred ca iti trebuies tocuri de 10! Incearca sa porti un adidas sau ceva cu toc mai mic.
Pai, pune`ti niste tocuri mai mici...sau toc din talpa...toc care nu iese in relief si cu talpa ortopedica pot fundica?
kalakkas întreabă: