| ladyx a întrebat:

Am 1 m 68 si imi place la nebunie sa port tocuri inalte, insa uneori imi pare ca par prea inalta si ne proportionala, picioarele aratind cam lungi si deci nici nu sunt grasa am 50 kg,, ce sa imbrac sau ce metode exista care sa ma faca sa par mai scunda?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Nu cred ca pari prea inalta, cred ca ai tu impresia asta.Si eu am 1.70 si port tocuri si uneori am impresia ca sunt paluga, dar nu-i asa! Eu cred ca tocurile te avantajeaza foarte tare avand in vedere inaltimea si greutatea ta.Incearca sa combini hainele largi cu cele stramte, spre exemplu iti sugerez sa imbraci o fusta cu talie inalta, stramta la mijloc, cu o curelusa si plisata sau larga jos cu o camasuta pe corp. daca vei purta haine foarte stramte cum ar fi :fustele drepte si stramte, sau blugii pana mulati, si ticouri, vei parea mai inalta.Fii mandra ca esti inalta si un toc te pune si mai bine in valoare!

7 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Eu zic ca toate fetele ar vrea sa arate ca tine, nu iti mai fa probleme pentru ca nu ai de ce. Probabil porti un toc intre 5-10 cm, deci nu esti mult prea inalta la 1, 78 cu tot cu tocuri, dai foarte bine, esti mai impunatoare, imbraca-te cum vrei, esti privilegiata!

| alexa a răspuns:

INCERACA HAINE COLORATE...CAT DESPRE TOCURI...NUSH CE SA ZIC... UNELE MAI MICI SUNT INDIKTE

assiris
| assiris a răspuns:

Cu cit porti tocuri mai inalte cu atit ai toate sansele sa faci munturi mai devreme sau mai tarziu. Si daca esti asa de innalta, ma intreb, pina unde vrei sa ajungi? Nu zic de cele minione, alea intr-adevar vor sa creasca in ochii baietilor.

| leluc a răspuns:

Eu am 1.80 si port tocuri ce depasesc 10 cm, deci ajung sa trec de 1.90. Nu suntem prea inalte, ceilalti sunt prea scunzi happy iar picioarele cu cat par mai lungi cu atat mai bine

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Esti bine! Sanatoasaq sa fii! Fa innot, tenis, jogging, ca sa faci fibra si sa fii strong & sexy! Eventual, mai poti pune 2-3 kg pe domnia ta! o FEMEIE... fara dulci curbe, vai si rotunjimi... umbre si penumbre,... e prea askioasa! - parerea mea!

| claudiarebecca a răspuns:

Eu am 1.71 si am sandale cu toc de 12 cm... what do you think now...
and tip: picioarele lungi sunt considerate f sexy tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa pari mai scunda trebuie sa renunti la tocuri, sa le porti doar la evenimente importante. Poti purta balerini de toate culorile si fuste ma lungu, pantaloni satamti pe picior...etc.Succes!