| Nararym a întrebat:

Am 10 ani si arat ca o maimuță, adică am mult par pe mâini picioare si am chiar si mustață.
PARUL DE PE MAINI SI PE PICIOARE are vreo 2 cm si mustața se vede ca si cum sunt tiganca.
De asemenea in clasa nici o fata nu are par pe maini si pe picioare.
Eu acum o să incerc să îmi tund acest par.
Alte sfaturi, aveți?

4 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Probabil ai tu pilozitate mai mare si oricum ai intrat la pubertate deci incepe sa creasca par peste totwinking
Du-te la medicul de familie sa iti faci niste analize endocrinologice sa vezi cum stai hormonal si eventual daca e deranjul mare poti incepe sa te duci la salon de epilare cu ceara ca nu e placut sa stai cu mustacioara ca fetita.
Si eu aveam ditamai parul pe antebrate laughing era d-ala lung si zburlit laughing nu drept dar de la la 14 ani ma epilez.
Dupa 20 ani de epilare cam 40- 50% mai creste pe bratewinking si creste greu.

| Madaxo97 a răspuns:

Esti cam mică sa te epilezi la vârsta asta. Dacă totuși vrei sa o faci vorbește cu mama ta, spune-i ca ești foarte complexata de lucrul ăsta, ca îți e rușine sa mai mergi la școală, etc, poate te ajută si te învață sa te epilezi, îți cumpără ce trebuie măcar pentru a epila mustața, sunt niște benzi de epilat speciale de mustață, si sa te penseze puțin, părul de pe mâini îți sugerez sa il lași acolo unde e momentan, ca mai rău faci dacă il razi, când o crește la loc mai rau se vede, oricum nu cred ca il ai așa de mare, ti se pare ție doar. Pe picioare ar merge sa te epilezi dacă porți o rochiță, fustă, si chiar ai parul mare. dar cu grijă sa nu te tai, mai bine folosește o crema depilatoare

| anonim1920 a răspuns:

In cazul asta te poti epila da doar cu ceara pentru ca daca te epilezi cu ceara nu va creste părul repede si nici gros, sa nu te epilezi niciodata cu bigul/epilator! bigul face ca parul sa creasca fff repede chiar si intr o zi, eu ma epilez de la 12-13 da mie nu mi createa pe cand alte fete aveau par pe maini etc. da nu e problema la 10 ani daca te faci cu ceara, te faci la o luna?‍♀️

| Adrianutaklm a răspuns:

Poti sa incerci sa te razi sau sa te epilezi(e mai dureros)
!(vorbeste cu mama ta si cere-i acordul)!