| LollipopWithHeroin a întrebat:

Am 11 ani si jumatate.Desi toata lumea imi spune contrariul(cred ca din politete), cred ca nu arat bine de nicio cucolare. Tin dieta si am mai slabit, dar cred ca sunt prea grasa, cred ca nu arat destul de bine si mereu sunt atenta sa nu fac sau sa zic ceva care sa intoarca vreun cap spre mine.Am o gramada de cosuri, desi le tratez de mult timp si am incercat o gramada de chestii.Acum, am gasit ceva mai bun pentru cosuri, dar tot nu am scapat in totalitate de ele.Mereu ma imbrac cat pot de bine, ma machiez, dar nu prea strident, cand ies in oras, pe scurt am grija de mine. Dar nu sunt multumita de cum arat. Ce as putea sa fac sa scap de complexul asta?

Răspuns Câştigător
| loveaholic a răspuns:

Nu e rau sa tii dieta, dar sa manaci pentru ca la varsta ta ai nevoie de proteine si daca nu mananci ar putea sa iti apara alte probleme. stiu exact cum te simti. ideea e ca nu e vorba de cum arati. ca dovada cunosc persoane urate care sunt foarte populare. daca esti fata din poza, nu inteleg de ce te ingrijorezi.

8 răspunsuri:
| LollipopWithHeroin explică:

Culoare* Scuzati-ma, ma grabeam si s-a blocat. tongue

| Twist a răspuns:

Paithinking ce ai putea face?
pur si simplu sa te accepti.
acum te dezvolti e normal sa ai cosuri, sa te inalti, sa iei in greutate, sa ti se lateasca soldurile!big grin
fiecare trece prin asa ceva...
ai putea pur si simplu sa te accepti pe tine.sa fi mandra de felul in care arati...
cosurile vin, trec...si tu o sa treci prin multe schimbari big grin asa ca...asta esti tu trebuie sa te accepti si sa realizezi ca acum esti in perioada de 'dezvoltare'!

| weeds a răspuns:

Apoi daca la 11 ani esti la dieta, vai de capul meu.

| Ecou a răspuns:

Eu tot te iubesc!

| username_8290 a răspuns:

Ai probleme maaari!

la 11 ani jumate sa intarca lumea capu pe strada dupa tine? ti dieta? laughing

| LifTwist a răspuns:

La 11 ani dieta?
Mananca, fiindca, ai timp dupa 15/18 ani de slabit

| Amelie_2576 a răspuns:

Ce-ai zice, ca, in loc de dieta, sa te inscrii la inot? Pentru varsta ta, e un sport foarte bun. Te ajuta sa arati bine si sa te dezvolti armonios. Nu te chinui cu dieta inca de la 11 ani. Mananca normal (in cantitati normale), dar sanatos. In rest, fa miscare. Te ajuta si sa memorezi mai bine pentru scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 11 ani iti faci griji din astea? Ti dieta? Capete intoarse dupa tine? Machiaj? Fatooo?! Inseamna ca eu sunt proasta ca nu imi fac griji din astea la varsta mealaughing)). Tu vrei sa pari ceea ce nu esti dar gandeste-te ca ai doar 11 ani si unele fete de varsta ta se joaca inca in nisip, si daca chiar esti asa incearca sa ii convingi pe toti ca esti nonconformista si nu iti pasa in mod special ce parere au ei dspr tine si aratale ca te placi asa cum esti, dar las-o balta esti un copil