Buna Maria! Mama ta a spus "ca nu-ti trebuie,nu?" Cel mai bine este sa te imbraci odata cu ceva lejer (normal) si sa-i arati ca nu are dreptate si ca se vede mai mult decat trebuie. O sa observe si dansa ca a gresit, ca totusi te dezvolti si ai nevoie de asa ceva si o sa-ti dea voie. Roag-o frumos, explica-i ca nu o sa porti peste tot,doar la scoala si prin oras, atat...O sa inteleaga, doar este mama ta, nu? Si ea a trecut prin asta (evident, poate ca pe vremea dansei nu purtau asa ceva) insa trebuie sa-i explici ca nu vrei sa te simti rusinata cand iesi pe strada caci s-ar putea vedea un pic prea mult.
Pe de alta parte...are si dansa dreptatea ei. Esti inca mica si de obicei la aceasta varsta nu esti foarte dezvoltata dar tot se vede un pic.Pana si la unii baieti se vede daca nu poarta maieu, daramite la fete...
Roag-o frumos, explica-i ca vrei si tu sa ai asa ceva si ca iti este rusine sa fii diferita.Fii respectuasa si ai grija la ce spui.Este mama ta si iti vrea binele.
Eu unul cred ca o sa inteleaga.
Daca ti-ai cumparat deja bustiera atunci greul a fost facut, acum nu trebuie decat sa-i explici mamei tale de ce ai facut asta. Nu e greu insa trebuie sa vorbiti ca sa nu-si faca o impresie gresita despre propria fiica.
Succes!
Bustiera nu te face mai importanta, poate mama ta are dreptate si mai trebuie sa astepti putin.
Vorbeste cu mama ta si afla motivul de ce nu te lasa sa porti, adica totusi daca e cum zici tu eu zic ca ar trebui sa porti
Daca te simti complexata de felul prin care se vede prin haine, ar trebui sa vorbesti cu mama ta despre asta. Insa daca inca nu ai nevoie, bucurate de aceste momente, pentru ca sutienul nu e cel mai comod articol vestimentar!
Vorbeste cu mama ta si convinge-o ca te simti stanjenita fata de celelalte fete. Daca ai vreo sora sau verisoara (apropiate de mama ta) roaga-le sa vorbeasca si ele cu ea.
Daca totusi nu merge, eu zic sa incepi sa o porti fara sa stie.Te imbraci si pleci repede, ii spui dinainte ca pleci in locul x si cand vii te duci direct si te schimbi.Dar totusi intai incearca sa vorbesti cu ea si sa rezolvati ca in familie, e mama ta, iti vrea binele.:*