| ExpertInLove a întrebat:

Am 12, 1.60m,40kg! Si am la solduri 80, la abdomen 55, si la sani 80, e bine(dar nu pentru o persoana normala pentru un model big grin )?

Răspuns Câştigător
| georgy39 a răspuns:

Cu placere, ma bucur ca te-am ajutat happy

6 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
Esti ok.
Frate eu cand aveam 12-13 ani ca tine imi amintesc ca atunci cand ne-a masurat profu de sport aveam 80-64-81 rolling on the floor
Esti ok, de obicei pentru un model trebuie sa ai greutatea cu 15-20 mai mica decat inaltimea.
De ex. daca ai 1, 75 tu ar trebui sa ai vreo 55 kg.
Ca tu sa te mai inalti minim 15 cm, trebuie sa te apuci de un sport gen baschet, inot, pentru ca nu o sa mai cresti 15 cm in cam 3 ani asa dintr-o data, sau cine stie.
Succes. :*

| princess01 a răspuns (pentru LoveForShania):

De fapt ca sa fii model trebuie sa ai cu minimum 20 kg sub inaltime, iar majoritatea modelelor au chiar cu 25, poate chiar 30 kg sub inaltime

| ExpertInLove explică (pentru princess01):

Stiu...dar trebuie sa mai cresc. Nu pot fi chiar atat de slaba.

| georgy39 a răspuns:

Ca sa fi model trebuie sa ai cel putin 1.70, dar dimensiunile sunt bune

| ExpertInLove explică (pentru georgy39):

Pai sigur mai crsc 10cm avand in vedere ritmul in care ma inalt si multumesc mult pentru raspuns

| georgy39 a răspuns (pentru ExpertInLove):

Cu placere, ma bucur ca te-am ajutat happy

| emi_8585 a răspuns:

Fa mult sport pentur a te inalta mai mult de 1, 70. daca vrei sa ai succes ai nevoie de o inaltime intre1.75-1.80.masurile sunt bune pentru o fata de varsta ta, pe viitor pe la 16 ani ar trebui sa ai cam intre 84-90 la sani, in talie intre 57-61 si la solduri trebuie sa ai intre 87 si maxim 91.succes