Pai.eu zic ca e bine, acum depinde de tine.totusi cred ca greutatea ideala e intre 50 si 55 kg.succes:*pupici
Buna, avem aceeasi varsta si aceeasi inaltime. La inaltimea de 1.65m ar trebui sa ai in jur de 55 de kg. Eu am 45kg. Te sfatuiesc sa mai slabesti 2-3 kg fundita?
Greutatea ideala e de 55 de kg... @amira esti prea slaba ...mai trebuie sa pui 10 kg
Asa sunt si eu. doar ca am 1, 60 si 54 kg... si sa stii ca nu trebuie sa slabesti. e bine asa cum esti. asa a avut si verisoara mea. acum are 15 ani si e foarte slaba.
Asa sunt si eu. Ddoar ca am 1, 60 si 54 kg. Si sa stii ca nu trebuie sa slabesti. E bine asa cum esti. Asa era si verisoara mea.Acum are 15 ani si e foarte slaba.
Eu sunt copil, si nu stiu din astea, dar sper ca acest site sa te ajute(aici ma uit si eu):http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html!
fundita?
Cauta pe net un calculator,pentru dieta si introdu datele tale kg, inaltime, cm si vei afla cum stai cu greutatea si cat ar trebui sa ai pup.
Poii depinde daca se vede ...de ex.am 43 de kg si arat mai slaba.depinde de cum arti nu de cate kg ai:d. poti slabi daca nu esti cum iti place
DaDaLadyBug întreabă:
DaciaRomania întreabă: