Trebuia prima oara sa ii ceri si ei voie dar oricum nu cred ca este o problema foarte mare. Mai ales daca nu se observa tare si ai spus ca ti-ai luat decat firele de deasupra nasului. Poti improviza spunand ca toate colegele tale sunt pensate numai tu nu erai, asta cred ca i-ar schimba total perceptia. Acum depinde de fiecare parinte in parte.
Normal ca o sa observe, acum depinde si ce fel de mama ai. Eu nu cred ca exista mame sa-si certe fiica pentru ca s-a pensat putin.
Cred ca era mai bine daca ii spuneai mamei tale ca doresti sa te pensezi. Nu cred ca va fi suparata sau chestii de genu pentru ca te-ai pensat doar deasupra nasului. Data viitoare cind vrei sa te pensezi (mai tare) cred ca ar trebui sa ii spui, poate te va ajuta ea sau iti v-a da sfaturi. Eu cind m-am pensat prima data am cerut ajutorul mamei si ea mi-a explicat cum se face si chiar m-a pensat (sunt foarte multumita de rezultat). Deci nu iti fie frica, poate se va bucura ca cresti si ca vrei sa arati mai bine.
Cel mai probabil va observa. Daar, nu te îngrijora, discută cu ea în legătură cu asta, spune-i ca e ok să te pensezi. Am multe prietene pe care nu le lasă să se penseze şi au chiar 14 ani. Adica poate că eşti prea mică să te pensezi. Dar să-ţi iei doar firele de deasupra nasului eu zic că e ok. Mă rog, eu una nu cred că e un motiv bun pentru a te certa, ţi-am zis, explică-i că te deranjau firele de păr de acolo, şi că te simţi mai ok aşa.
Si ce ai omorat pe cineva? cand te tunzi se supara careva sau ar trebuie sa stai paroasa?
Bună.
Dacă este o pensare discretă, slabe speranțe să vadă.
Sincer, este bine să-i spui!
Pa, pa.
Indiferent ce ar spune, nu cred ca te cearta tare pentru ca stie ca vor creste la loc
1.Cred ca nu va observa daca ai zis ca numai putin!
2. Daca rezultatul este ok... nu are de ce sa te certe sau sa se supere!
3. Doar daca este o mama acre este incontinu cu ochii pe copilul sau va observa! :*
4. Si eu mi-am facut 2 pircinguri in ureche si inca nu o vazut mama!
Doamne fereste. Ce dracu sa iti faca maicata? E normal ca o fata sa se penseze pana si baieti fac asta ca sa nu aibe o singura spranceana
kalakkas întreabă: