Sport, adidasi tricou si o pereche de pantaloni 3 sferturi. sapca si ochelari de soare
Uita-te pe site.ri de moda. daca vrei clasic intra pe www.zara.com..dak iti place stilul boho intra pe www.newyorker.com..si te inspiri de acolo sialegi din dulapul tau! Succes! Funda?
Cum te simti tu mai bine si potrivit varstei tale! Poarta haine colorate, haioase, sport, fara vulgaritati
Dupa parerea mea ti-as sugera sa te inbraci cum vrei tu, de exemplu creazati propriul tau luk sau sa te inbraci dupa placul inimi tale
Poarta tricouri cu imprimeuri haioase( de ex animale cu niste ochisori MARI, scrisuri multe suprapuse...) blugii sa fie cat mai colorati ( rosu-portocaliu..albastru inchis, verzi) si in acelasi timp fa si un contrast adica blugi portocalii cu sacou verde si bluza galbena.
Daca esti stilul sport poti purta un tricou cu imprimeu, o camasa cu maneca trei sperturi in carouri care sa fie cat mai lejera, blugi (daca esti mai slab /slaba poti incerca blugi mulati ), tenisi ( adidasii nu prea dau un look potrivid fiind mai mult pentru orele de sport sau cand mergi la sala)
Daca esti stilul rock poti incerca un tricou larg, BRATARI, nu conteaza pantaloni si pantofii ( la baieti ), la fete insa sunt recomandati pantaloni mulati, blugi sau colanti si niste tenisi cu talpa rigida.
Daca esti stilul elegant se aplica doar la fete... poti incerca un tricou sau maieu preferabil matase peste o bluza care nu se incheie. lunga care se increteste la spate, colanti, cizme sau balerini asortati. Poti incerca si rochii (garantat deasupre genunchilor, nu ai 6 ani )
Si eu am 12 ani si asa abordez problema cu ce ''cu ce ma imbrac? '''
Bafta
Dupa neme, cre`ca esti baiat.
Pai..Mai toti baietii de 12 ani se imbraca zilnic in haine diferite (aia mai bogati)...Asa, si poti sa-ti iei un tricou alb, destul de mulat.O pereche de blugi lasati, o pereche de tenishi albastri sau negri, o jacketa, daca ai de piele e buna, super buna, si ochelari de soare. Apai, nu stiu ce sa-ti zic.Imbraca`te si tu cum vezi la ceilalti.Cum te simti tu mai bine.Succes! Funda?
DubstepQueen întreabă:
bibi_3115 întreabă:
DaciaRomania întreabă: