anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani.Am doar 1, 50 m.sunt slabutza. Dar cred ca sunt urata! am narile nasului mari.deci am nasul mare.este un defect foarte vizibil.si inca am cearcane. ce pot sa fac? cum sa ascund defectul?

10 răspunsuri:
| Pisiquee a răspuns:

Păi nările nasului nu sunt o problemă. Iar fiecare om are un alt fel de nas, gură, etc. Cât despre cearcăne, folosește un anticearcăn deschis sau mai închis, depinde de culoarea pielii tale și aplică-l sub ochi după care mai pui puțină pudră deschisă.
Eu folosesc un anticearcăn de la Oriflame, a fost în jur de 8 lei, și e foarte bun în nuanța GOLD (așa scrie pe spatethinking).
Baftă și să știi că oricine e frumos în felul său. :*

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cearcanele se pot ascunde cu usurinta cu fondul de ten potrivit dar si cu un corector foarte concentrat.

In materie de fond de ten eu recomand Astor Perfect Stay sau Bourjois Flower Perfection.
Amandoua au acoperire mare si fac tenul perfect. Dar as opta pentru Bourjois pentru ca face tenul catifelat si e mai usor de intins.
Uite review-urile la ele :
http://didiglamour.blogspot.com/2011/06/fdt-astor-perfect-stay.html

http://didiglamour.blogspot.com/2012/04/review-swatch-bourjois-flower.html

Acum de la Bourjois primesti o pensula kabuki pentru pudra.
Pudra de care vei avea nevoie ca sa iti uniformizezi tenul ca sa ti se piarda cearcanele.

Eu folosesc pudra Maxfactor Creme Puff, e 27 lei si are 21 de grame. Acopera perfect. Ieri am recumparat-o pentru ca mai aveam putina, o ador!

Review aici : http://didiglamour.blogspot.com/2011/12/r-pudra-creme-puff-maxfactor.html.

Iar diferenta intre cearcane si ten perfect luminos este aceasta paleta care contine acel nude pe care il vei folosi pe pleoapa si pe cearcane.
Pe cearcane il vei aplica cu o pensula tip blender. Cand il aplici umflati obrajii, se aplica mai usor. Iar pensula de la paleta e suficienta pentru pleoapa si arcada.

Review : http://didiglamour.blogspot.com/......s-by.html.

Daca ai sprancenele mai ridicate aduci luminozitate ochilor.

Pentru un plus de luminozitate foloseste mascara in 2-3 straturi. Eu prefer Maybelline, cel galben. Nu te da cu mascara si jos.

Cat despre creme, cea mai buna e Hylexin, dar costa 250 lei si trebuie recumparata de inca 2 ori daca vrei efecte. Eu am inceput de pe 19 februarie tratamentul cu ea si mai am mult si bine din ea. Nu se consuma asa repede cum as fi crezut. Si o sa o mai cumpar pana la iarna cand o sa imi fac un peeling chimic. :)

Ce ti-am zis eu mai sus functioneaza 100% pe niste cearcane foarte negre. Mult succes.

Si ai grija sa nu ai organismul deshidratat. Bea un pahar de apa cand te trezesti ca noaptea se mai pierd lichide si cauta pe google " cum sa bem apa corect ".
Si mananca spanac, stiu ca unii dintre noi au ramas cu sechele de la tocanita aia ( mlastina ) de spanac dar spanacul crud e delicios si daca mai pui si niste lamaie te lingi pe degete. Si aici vorbeste o pretentioasa :)).

| Loveyourself a răspuns:

Poti folosi fondul de ten pentru cearcane:d

| singuraticul21 a răspuns:

Nu te ascunde de tine fie care fata e frumoasa in felu ei

| muceacitalinda a răspuns:

Buna! o sa incep, in cea ce priveste : dar cred ca sunt urata! nu te cred, chiar daca nu te cunosc, nu exista fete urate. ideea cu nasul mare nu e nimic, te-ai uitat vrodata in oglinda uitandu-te la altceva laa tine, ai realizat vrodata, cate calitati ai? uita-te in oglinda foarte atenta si vei observa ca nu se observa de fapt. cearcane am si eu. exista fond de ten care te va ajuta, creme speciale. sa nu crezi ca e ca nu te-ai odihnit, nu e adevarat eu dorm 10 ore pe noapte si tot am. sfat : mereu sa te consideri frumoasa, chiar daca persoanele cu inima rea iti spune altceva. funda daca consideri ca merit

| deedeetzi a răspuns:

Si eu am cearcane de care nu scap nici daca dorm 12 ore. Poti sa le ascunzi cu fondul de ten.Eu m-am dat toata iarna cu fond, si cand am venit o zi fara, s-a observat putin. Urmatoarea zi m-am dat iar, si au zis colegii ca imi sta mai bine cu fondul pe fata.
Dar incearca sa nu te mai uiti la nas.Si eu faceam la fel cu un deferct fizic de al meu, si mi se parea foarte dar FOARTE vizibil, dar colegii nici nu observau.Ideea este sa nu ii dai importanta :* Inainte sa pleci la scoala, uita-te in oglinda si spune "SUNT FRUMOASA!" de cate ori ai nevoie pana crezi in totalitate ce spui. big hug
Pupici :*

| Diana230 a răspuns:

Multe persoane au nasul mai mare, si ce daca, fiecare este cum la adus barza! Iar in legatura cu cearcanele..toata lumea are, asteapta vacanta si odihneste-te mai mult!

| fdgtfbvdsaq a răspuns:

Cearcane am si eu... Nu-i o problema... Toata clasa are

| Danisse a răspuns:

Cu siguranta nu esti urata! Cei din jurul nostru nu vad decat jumatate din defectele pe care noi ni le vedem! Daca vrei, poti fosoli un corector de la,, She''. E foarte bun!