| AndreeaLz a întrebat:

Am 13 ani si as vrea sa ma vopsesc roscata. Este vreo problema? Imi este frica sa nu mi se strice parul

Răspuns Câştigător
| ciufiXXXXXX a răspuns:

Pai in primul rand nu cred ca este nevoie sa te vopsesti de la o varsta atat de frageda.in al doilea ai putea sa folosesti un sampon colorant care se duce dupa 1-2 spalari ca sa probezi culoareatongue

nu cred ca ti se va strica, doar ca dacanu iti place parul nu va mai reveni la culoarea anterioarastraight face

sper ca te-am ajutat:*:*

funda?puppy dog eyes

12 răspunsuri:
| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Ma mir ca la 5 ani nu vroiai sa iti pui cercel in limba rolling on the floor

| Denisa85 a răspuns:

Ti se poate arde parul.
Mai bine folosesti un nuantator care iese la 6 spalari, il gasesti in supermarketuri, hipermarketuri, etc.
Costa in jur de 7 lei, asa ca te sfatuiesc sa renunti la vopsea.

| kikivero a răspuns:

Pai esti cam tinerica ...adica nu-s babuta am 14 ani dar nu conteaza nu e bine sa te vopsesti de la o varsta asa de mica pentru ca acum nu se va vedea dar peste cativa ani parul se va arde si nu va arata bine toate fetele viseaza sa aiba parul ca cele din reclamele pentru sampoane nu? eu spun ca sa iti faci o suvita 2 subtirele ca nu o sa se intample nimic uite ceva cam cum va arata parul tau daca tot il voppsesti http://www.google.ro/......tp?/imgres r:1, s:0

| αŁз a răspuns:

Eu anul` trecut mi-am facut suvite roscate...happy si mi s-a ars tare rau de tot parul.crying si acu unde am avut suvitele se vede Blondlaughing

| Anddrea a răspuns:

Nu e bine sa te vopsesti de la o varsta atat de frageda. Daca te vopsesti o data trebuie sa te vopsesti mereu + ca parul se deterioreaza de la vopsea si ii trebuie o ingrijire mai atenta. Trebuie sa folosesti sampon special, balsam si masti pentru a ramane la fel de neted si pentru a parea natural. Sfatul meu e sa astepti sa treaca nebunia asta cu vopsitul si sa te bucuri de parul tau. Si eu am vrut de multe ori sa ma vopsesc. Ma bucur ca n-am facut-o.

| U4Me a răspuns:

Nu stiu, eu am fost suvitata la 3 ani roscata si imi statea destul de bine, totusi, fiecare cu genul parului sau, dar mai buna este culoarea naturala, crede-ma.

| alyna24 a răspuns:

Ce aveti fetelor atat de mici si vreti vopsite, vreti silicoane vai de capul vostru, mai asteptati cativa ani, vai dar si sex ati facut de la cati ani, 9, 10 ani vai, vai e dureros cate panarame.

| dutzy_2100 a răspuns:

NU te vopsi! Ce rost are? Sigur iti sta bine asa cum esti. Ce rosc are sa ti'l vopsesti odata, daca l'ai vopsit odata trebuie sa continui ca n'ai incotro... si uite asa peste 10 ani o sa ne intrebi ce sa faci ca ai parul foarte ars, aspru, zici ca este sarma :-|. Serios! Daca nu-ti mai place patul tau si vrei o schimbare incearca coafuri noi, prinde-ti parul intr'un alt fel. Sunt multe tutoriale pe youtube! happy

| CMorfine a răspuns:

Eu de la 12 ani ma vopsesc si nu vad care e problema.Adica daca tu iti doresti asta ce mai astepti?laughingNu este o tragedie sa iti faci cateva suvitehappy
PS:Tot roscata m-am vopsit si m-am simtit foarte bine asabig grin

| dydy1 a răspuns:

Si eu sunt roscata si m-am vopsit prima oara la 13 ani.
E un mit ca s-ar strica.:p incearca pentru ca merita

| TeooTeo a răspuns:

O sa ai parul ca matura...
eu am o colega care in clasa a treia s-a vopsit si acum in a 6 il are varza
funda?:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 13 ani si la vara vreau sa ma vopsesc...nu stiu ce sa mai credlaughing
Am auzit multe chestii naspa!