Buna!
La 13 ani cosuriile abia incep sa-si faca aparitia si de multe ori nu prea poti sa faci nimic sa numai apara.Dar cand a fost vremea aceea parintii mei mi-au recomandat sa ma spal cat mai des pe fata si sub nici o forma sa nu le storci ca o sa-ti ramana semne pe fata pe care mai tarziu o sa le regreti.
Oricum ca sa mai dispara din el cel mai bine e sa te duci sa ceri de la doctor ceva sau de la o farmacie, asistenta va stii ce sa-ti recomande!
Sper ca ti-am fost de ajutor
Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuală. Este foarte bun în lupta cu coşurile şi pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curată şi uscată de 1-2 ori pe zi. Aici poţi cîţi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Îl găseşti la orice farmacie şi costă în jur de 30-35 RON. Pe lângă folosirea Zineryt-ului trebuie să ai şi o alimentaţie sănătoasă. Mai puţine dulciuri, grăsimi, sucuri acidulate, mai multe fructe şi legume. Poţi să mai foloseşti şi apă termală (îmi place cel mai mult cea de la Avene), o cremă hidratantă, hrănitoare de la Avene, o cremă de gălbenele pentru cicatrici, rămase în urma coşurilor, plus vitaminele E, A, C şi Zn pe cale orală (şi nu numai). Şi este foarte importantă curăţarea zilnică a pielii (dimineaţa şi seara)! Ai nevoie de un gel de curăţare cât mai bun. Interesează-te la farmacie, şi vei fi ajutat/ă să alegi unul potrivit tipului tău de ten.
Dar cel mai bine ar fi să consulţi şi un dermatolog.
Succes! Numai bine!
Bună!
Cea mai bună metodă la ora actuală împotriva coşurilor este Zynerit. Îl găseşti la farmacii şi nu e nici prea scump(30 de lei) având în vedere că te ajută foarte mult.
Mai multe afli de aici: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137
Oricum, dacă vrei să ai un ten curat fără acnee îţi sugerez să ai o alimentaţie sănătoasă, adică să reduci prajelile,mâncarea de la fast-food etc. , şi să faci mult sport.
Pentru orice eventualitate poţi să consulţi oricând un dermatolog .
Baftă!
Foarte bine actioneaza gama "Stop Acnee" de la Gerovital. Sper sa-ti fie de folos.
E pur si simplu normal. Toti oamenii o patesc la pubertate ( in cazul fetelor mai devreme). Nu le stoarce ca mai rau patesti. Incearca sa te speli mai des pe maini/
Mergi la un doctor dermatolog pentru un consult.In functie de gravitatea sau de numarul de cosuri iti va scrie un tratament.Pana la urma e si varsta, toti am avut la aceasta varsta cosuri.
bradley15ani8luni întreabă:
DaciaRomania întreabă: