| IIIx333III a întrebat:

Am 13 ani si jumatate. Stiu ca la varsta asta nu este bine sa slabesti drastic, dar eu am doar o luna si 2 saptamani sa incap intr-o rochie care imi este putin stramta pe solduri si abdomen, si as vrea sa scap si de grasimea de pe picioare. Am 1, 63 si 49 de kg. Nu spun ca sunt grasa, dar pur si simplu nu sunt multumita de mine, nu ma simt bine, si pentru mine asta e important. happy As vrea niste sfaturi, siteuri, exercitii fizice, retete culinare, diete. Accept orice, dar daca aveti de gand sa faceti misto puteti da direct back si sa va intoarceti la pagina principala. :* Multumesc.

3 răspunsuri:
| RainOfColors a răspuns:

Doamne..., nu esti deloc grasa! Esti chiar foarte bine, multe fete si-ar dori sa fie ca tine. Crede-ma, nu ai de ce sa slabesti, esti foarte bine asa cum esti. Eu am tot 13 ani, 1, 62 si 47 kg si toata lumea imi spune ca ar trebui sa ma ingraslaughing. Renunta la ideea asta! Gandeste-te ca esti frumoasa asa cum esti, pentru ca e adevarat. Si, in plus, esti inca un copil! Nu cred ca ti-ar placea sa arati ca acele fete carora orice haina le sta ca pe umeras.
Deci, nu te mai gandi sa slabesti, pentru ca n-ai de ce!

| Scarlett011243 a răspuns:

Fata, tu esti slaba.
Rochia aceea nu e buna.
Cum sa slabesti la 49kg, cand tu nu ai nevoie?
Pune folie de plastic pe picioare si te duci si alergi.
Te descurci tu tongue