anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si undeva 36 km. Prietena mea cea mai buna e mai slaba. O colega mereu imi spune ca prietena cea a mea e mai slaba ca eu sunt grasa. ce sa fac ca sa slabesc?

12 răspunsuri:
| maria4maria4 a răspuns:

Ai vrut sa zici kg poate...si depinde si de inaltimea pe care o ai

| serbg a răspuns:

La 13 ani nu esti grasa da esti si inalt problema e daca esti scunda si n-ar mai trebui sa iti pese ce zic alti

| noktambul a răspuns:

Tu nu trebuie sa faci decat atat : pentru ca a ta colega sa nu mai aiba motiv de comentarii, convinge-o pe prietena ta ce mai buna sa se ingrase un pic! (Presupun ca aia 36 de km nu reprezinta inaltimea ta si ca de fapt ai vrut sa zici 36 kg, adica greutatea, care mi se pare normala varstei de 13 ani.)

| мιѕѕнαρριηєѕѕ a răspuns:

Pai daca ai 13 ani si 36 KM esti tare mare. Dar daca ai 13 ani si 36 KG atunci mi se pare ca esti FOARTE SLABA. Nu stiu, depinde si de inaltimea ta.
NU ESTI GRASA, esti chiar slaba.
Eu am 12 ani, 1, 65 sau mai multi m si aprox. 50 kg. si sincer nu mi se pare deloc ca sunt grasa si toata lumea imi spune ca arat foarte bine.
Lasa colegele. Nu le asculta.
Dar la 13 ani si 36 kg, cat spui tu ca ai mi se pare putin... Nu stiu cum ai vrea sa arati mai incolo, cumva asa? http://blog.dito.ro/wp-content/uploads/2009/06/femeie-prea-slaba.jpg
Daca tot ai mai vrea sa slabesti si sa nu depui mult efort incearca sa dansezi in camera ta, un pic de miscare nu strica, si te si distrezi. Iti pui muzica si incepi sa sari, sa te misti, ca si la aerobic :D

| Picaturi1de2apa3 a răspuns:

Eu am 11 ani si am 35 kg si este ceva normal.Eu cunosc o fata care la 10 ani are 60 kg si nu are nici o problema. Asa ca consiera ca nu esti deloc grasa.Nu ar mai trebui sa iei in seama tot ce ti se spune...

| romanaols a răspuns:

Cum sa fi grasa la 36 kg?

| bubuletsdulshe a răspuns:

Cred ca esti putin cam slabuta pentru varsta asta.eu am 13 ani, 1, 56 m, si 46 kg. mai bine ai face sa te ingrasi decat sa slabesti.straight face

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și ce înălțime ai domnișoară?
Este invidie între fete, stai cuminte în banca ta!
Pa, pa.

| diancik04 a răspuns:

Sa scapi de acest gind uitete mai bine la alte fete mai grase decit tine si spuneti in gind ca eu sunt slaba si mai frumoasa si vei vedea cum in data te vei simti mai bine, dar la virsta asta nu trebuie sa te deranjeze kg cu atit mai mult ca pentru virsta ta ai o masa destul de normala

| roxana_3970 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti pese ce zic altii.Mie mi se pare ca esti chiar slaba.De exemplu eu am 11 ani si 43 de kg si toata lumea imi zice ca arat foarte bine. ...Acum depinde si de inaltime.

| AlexxxRo a răspuns:

Daca ai 36 km inaltime ar trebui sa ai undeva la 3 tone jumate greutate. Funda?

| JustRux a răspuns:

Nu le asculta, nu le baga in seama. Mie mi se pare ca la 13 ani, 36 kg sint normale. Eu cind aveam 10 ani, aveam 31 kg. Ori poate vrei cind vei fi mare sa arati asa? http://www.google.com/......tp?/imgres Daca vrei sa slabesti, pe la 17- 19 ani vei fi ca aceea din imagini.

Sper ca te-am ajutat, si nu uita, nu esti prea grasa, ci esti normala si nu le asculta pe acele fete, ok?