Înălțimea nu are neapărat legătură cu vârsta, fiecare crește în ritmul lui, faptul că ești înaltă la 13 ani nu înseamnă că vei ajunge la o înălțime absurdă la 18 ani.
Mi se pare normal.Fiecare creste intr-un ritm diferit.Si eu am 13 ani, sunt micut, dar am si colege de inaltimea ta.Nu-ti face grij, esti perfect normala.
BUNA!
Nu te simti prost daca esti inalta, multe fete si-ar dori... poti sa te duci la modeling, unde inaltimea va fi valorificata.
E bine sa fii inalta, nu este nimic rau in aceasta privinta.
Uite eu am facu baschet, am 14 ani 1, 88 si 58kg.
Inaltimea este normala.
Mai vorbim.
Inseamna ca treci clasa a 7-a, nu? Oricum, multe fete de clasa a 10-ea, respectiv 15 - 16 ani sunt MULT mai scunde decat tine. Parerea mea e ca nu esti inalta! Pe la mijloc sa zicem, iar la greutate e aproape perfect .
Oamenii inalti nu sunt anormali, decat daca sunt "anormal de inalti". Nu este cazul tau!
Daca ai trece de 1, 75, atunci ai fi cam inalta si ar deveni ceva mai greu sa iti gasesti un partener pe masura. Dar, daca participantele la concursurile de MISS UNIVERSE nu se arata prea frustrate ca au inaltimi de 1, 75 - 1, 85... pana la urma nici tu nu ai avea motiv in eventualitatea in care ai fi atat de inalta.
So... stai linistita. Nu ai pentru ce te stresa.
PS : Este okey faptul ca esti slaba. De fapt, probabil ca sunt destule fete care te invidiaza pentru asta. Ai, oricum, suficient timp sa mai pui pe tine...
E bine ca esti inalta e normal si ai noroc deoarece fetela inalte isi pot gasi usor o cariere in modeling sau ceva ce tine de moda..si apropo sunt la mare cautare de catre baieti
Esti foarte normala pentru varsta ta, eu una am 1, 55 si am 14 ani.Deci esti foarte ok!