| izuca333 a întrebat:

Am 14 ani, 1, 68 inaltime si 47 de kg, si am burta.Este adevarat ca atunci cand cresti burta devine mai mica? credeti ca ar trebui sa slabesc mult la inaltimea si kg mele?

Răspuns Câştigător
| Supps a răspuns:

Eu as zice ca nu trebuie sa slabesti acum neaparat. Burtica a aparut deoarece tu nu faci miscare, sport, efort ceva. Ceea ce iti spun este sa nu te infometezi acum si sa urmezi nu stiu eu ce diete iti trec tie prin cap, ia lucrurile usurel si totul o sa revina treptat treptat la normal.
Daca totusi nu-mi vei asculta sfatul, atunci fa mult sport care sa iti solicite abdomenul, pe langa celelalte metode de slabire, incearca sa iti concentrezi eforturile pe o anume zona, in cazul tau fiind burtica, ca nu cumva, neintentionat, sa pierzi de unde nu ar trebui.

9 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Draga esti tocmai buna - " fata snur - fara tate - fara fund - nu prea rimeaza dar nu pot sa scriu cuvantul in loc de " fund " - nu se mai poarta femeia SCANDURA

| izuca333 explică (pentru negru30):

Am zis ca am burta si nu mai vreau burta, nu sa fiu scandura!

| negru30 a răspuns (pentru izuca333):

Nu te supara

| risa13morgan a răspuns (pentru negru30):

Pai fa cate poți cel puțin 15 de 2 ori pe zi încearcă sa faci din ce în ce mai multe și poți sa bei și cate o cana de ceai verde pe zi le găsești la farmaciile catena și sunt ieftine sper ca te-am ajutat

| izuca333 explică (pentru risa13morgan):

Eu pot sa fac 100 pe zi

| risa13morgan a răspuns (pentru izuca333):

Atunci poate fi o problema genetica și părinti tai au aceiași problema?

| valentingb a răspuns:

Izzy, arati foarte bine. Da, e adevarat si nu, nu mai trebuie sa slabesti.
incepand de la inaltimea de 1.50 cm greutatea trebuie sa pastreze un raport. la un metru 68 ar trebui sa ai cel putin 60 kg, pentru ca de-acum o sa trebuiasca sa ai si tu unele forme

| risa13morgan a răspuns:

Nu trebuie sa slabest cu câteva abdomene pe zi se rezolva

| izuca333 explică (pentru risa13morgan):

Cam cate abdomene ca sa se vada diferenta intr-o luna cel mult?