Eu as zice ca nu trebuie sa slabesti acum neaparat. Burtica a aparut deoarece tu nu faci miscare, sport, efort ceva. Ceea ce iti spun este sa nu te infometezi acum si sa urmezi nu stiu eu ce diete iti trec tie prin cap, ia lucrurile usurel si totul o sa revina treptat treptat la normal.
Daca totusi nu-mi vei asculta sfatul, atunci fa mult sport care sa iti solicite abdomenul, pe langa celelalte metode de slabire, incearca sa iti concentrezi eforturile pe o anume zona, in cazul tau fiind burtica, ca nu cumva, neintentionat, sa pierzi de unde nu ar trebui.
Draga esti tocmai buna - " fata snur - fara tate - fara fund - nu prea rimeaza dar nu pot sa scriu cuvantul in loc de " fund " - nu se mai poarta femeia SCANDURA
Pai fa cate poți cel puțin 15 de 2 ori pe zi încearcă sa faci din ce în ce mai multe și poți sa bei și cate o cana de ceai verde pe zi le găsești la farmaciile catena și sunt ieftine sper ca te-am ajutat
Eu pot sa fac 100 pe zi
Atunci poate fi o problema genetica și părinti tai au aceiași problema?
Izzy, arati foarte bine. Da, e adevarat si nu, nu mai trebuie sa slabesti.
incepand de la inaltimea de 1.50 cm greutatea trebuie sa pastreze un raport. la un metru 68 ar trebui sa ai cel putin 60 kg, pentru ca de-acum o sa trebuiasca sa ai si tu unele forme
Cam cate abdomene ca sa se vada diferenta intr-o luna cel mult?
justme4yours întreabă:
DaciaRomania întreabă: