Intreaba la farmacie de un tratament pentru cosuri, sau dezinfecteaza-te cu spirt in fiecare seara pe suprafetele unde ai cosuri dupa care aplica o crema de fata pentru hidratare :* repeta asta seara si dimineata. mult succes :*
Incearca Zynerit(il gasesti la orice farmacie) sau mai poti folosi crema de galbenele
De scapat nu vad cum dar eu mi le storc si ma dau cu o crema cu extract din melc de la herbagen
Poti sa incerci ca dimineata si seara sa te stergi pe fata cu ceai de musetel (curata foarte bine pielea, nu sunt reactii alergice).
Nu iti stoarce cosurile (daca trebuie neaparat sa rupi/storci cosul sa te speli pe maini inainte)
Iti recomand toaleta fetei cu Aloe First, apoi crema cu propolis de la Forever. http://forever-aloe-vera.eu/produs/499
Poti sa-ti dai cu fond de ten! este fff bun! incearca sa iei o culoare care seama cu culoarea fetii tale! hopei help you!:d
Eu mi-am cumpărat de la avon 3 soluţi pentru coşuri.
Du-te la un reprezentant avon şi spune-i să îţi recomande o soluţie pentru coşuri-
De vina e perioada pubertatii.toti au trecut prin ea mai devreme sau mai tarziu.or sa treaca.crede.ma.Te pup!
DaciaRomania întreabă: