| yasexymr a întrebat:

Am 14 ani si nu stiu daca e inregula dar vreau:sa ma vopsesc blonda? sa port lentile de contact albastre? sa port unghii false lungi? sa port o groaza de machiaj pentru a ascunde imperfectiunile proprii? sa port tocuri inalte?
si toate astea sa le fac si la scoala raspunsuri astept! fundita

11 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai nu e deloc in regula. Esti mica chiar daca tu te consideti matura esti doar un copil crare vrea sa se maturizeze prea repede, cand o sa fi mare o sa regreti ca nu ti-ai trait copilaria.
Sincer o sa arati stupid, o sa arati ca o piti, o fata frumoasa care se ascunde dupa o fata urata.
Si pana la urma pe cine ai vazut tu blonda, cu tocuri uriase, unghii false si mult machiaj de prost gust?
Iti spun eu pe Sanziana Buruiana, Tonciu si toate proastele care stau cu orele sa se machieze ca mama naibi si cand le intrebi cand a avut loc primul razboi mondial stau si se uita la tine ca prostu, si te asigur eu nu cred ca vrei sa ajungi asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acest post e un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Ai uitat sa mentionezi.

| yasexymr explică:

Auziti dragele mele exista o diferenta intre:sexy si vulgar tineti cont de asta cand dati un raspuns nu vreau sa ma maturizez prea repede, poate ar fi trebuit sa mentionez si ca sunt de genul 90-60-90 si am 1.76 asa ca nu cred ca sunt o copila doar precoce si de asemenea am o gandire matura experienta m-a ajutatwinkingce este piti in ce am zis eu? Dupa voi frumoasa Taylor Swift e piti? eu nu ma intrebam cum voi arata cu toate astea pentru ca am evaluat situatia doar daca imi va avecta sanatatea(parul, unghiile naturale, tenul si restul)am cerut un raspuns bun al unor fete deschise la minte nu a unor bosoroage(fara supare)cu frustari personale. Eu sunt tot ce voi nu veti fi vreodata.

| yasexymr explică (pentru KellyGreen):

Crede-ma draga mea sunt ceea ce sunt nu m-am luat dupa alea sunt ceea ce sunt o fata foarte inteligenta am dat eu un raspuns la propria-mi intrebare uita-te de curiozitae

| AikkoxD a răspuns:

Nu e nimic rău, doar o să arăţi ca o piţipoancă...asta dacă nu eşti deja una.

| KellyGreen a răspuns (pentru yasexymr):

Mda... daca m-ai cunoaste in nici un caz nu ai zice ca sunt inchisa la minte, nu sunt nici eu luata de pe strada sa nu stiu diferenta intre sexy si vulgar, toate la 14 ani spuneti ca sunteti mature, deoarece hormonii umbla prin corp de capul lor, si eu la 14 ani ziceam ca sunt super matura dar m-am inselat, si ma rog e treaba ta daca la 14 ani vrei sa fi sexy, la 14 ani ar trebui sa stai sa inveti, sa iesi cu prietenele tale, sa faci lucruri potrivite varstei tale, nu sa stai sa te machiezi si sa iti pui unghii false, dar e treaba ta si sincer cand ai spus " eu sunt tot ce voi nu veti fi vreodata", pai ai avut mare dreptate, eu nu voi fi niciodata o pitipoanca, si limita aia intre sexy si vulgar e foarte subtire si se trece foarte usor de la sexy la vulgar.

| Fiction a răspuns (pentru yasexymr):

Scumpa mea, nu ai sa arati deloc sexy, ci ca o c**va.Nu mi se pare deloc in regula. Taylor Swift e altceva, are 22 de ani.Pe deasupra, nu poarta tocuri inalte si nici nu are ungii lungi.

| Fiction a răspuns (pentru yasexymr):

Si,da,ai dreptate, eu nu voi fi niciodata ceea ce esti tu.Eu nu sunt o piti, nici o persoana ingamfata.Iti va afecta parul, tenul, si peste cativa ani, o sa arati ca naiba.Doar pentru ca ai 1, 76 nu inseamna ca ai voie sa facia sta.Parintii tai macar se ocupa de tine, ori esti o fata de bani gata, scapata de la gradina zoologica?

| BlaaBlaa a răspuns (pentru yasexymr):

Mai citeste odata intrebarea pe care a pus-o, debitezi numai prostii, si tu te crezi matura, ai DOAR 14 ANI si daca ai merge asa la scoala nu te-ar lasa sa intri si multi ar zice ca tu ai gresit locul ca tu ar trebui sa fi pe centura si scuze ca zic asta dar este ADEVARAT. '' Eu sunt tot ce voi nu veti fi ''... asta e o gandire de pitipoanca sau chiar de curva. Dar na fa ce vrei ca este viata ta dar nu o sa ajungi prea departe crede-ma si cred ca maicata nici nu te-ar lasa sa iesi din casa aratand in felul ala. Zic sa te poti da cu un rimel sau un creion ceva sau sa-ti faci niste suvite dar nu sa mergi pe tocuri de 15 la scoala cu unghi lungi si false si blonda ca pitzi alea. Pentru ca am avut o colega de clasa care artata exact cum ai vrea sa fi tu si toti profesori comentau si toti o barfeau pentru ca arata prea matura si ea avea 14 si acum ii la liceu si se imbraca ca o fata de 15 ani si baieti o apreciaza mult mai mult, pentru ca este naturala.Si tu esti foarte inalta nu stiu de ce iti mai trebuie tocuri, si ti se poate deforma coloana, acum nu zic sa nu porti deloc dar doar la ocazii, la baluri etc. Dar colega mea pe care am mentiont-o mai sus are numai 1, 54 si nu a mai crescut pentru ca a purtat in fiecare zi tocuri si are un pic cam strambe. Deci eu zic sa fi naturala pentru ca oamenii o sa te aprecieze mai mult.

| BlaaBlaa a răspuns (pentru Fiction):

Mare adevar graiesti, dar ce sa facem mai sunt si specimene de astea...

| MalleusMaleficarum a răspuns:

...Şi lumea chiar ia în serios întrebarea.
Hah.