Daca tie iti place.adk eu consider ca arata foarte cool.si daca nu esti grasa o sa iti stea super. Fundisa?(uite, vezi, am raspuns prima)
Eu una urasc pierce in burik st total vs. Dar daca iti doresti u chiar atat de mult, cu acordul parintilor puneti...
Fiecare cu gusturile sale...
Si mie imi place ideea, sincer, dar parerea mea este sa mai astepti.
Ai tot timpul sa-ti faci.
Mai bine fa-ti in ureche.
E decizia ta, dar eu am tot 14 ani si cred ca la varsta asta, o fata e bine sa fie cat mai naturala, fara prea multe machiaje, pierceuri si alte chestii.
In caz ca, totusi te decizi sa-ti faci, cauta un salon bun,
Hei` :d si eu am aproape 14 ani. si am pierce in buric de aproape un an :X:X. chiar merita sa iti facii :d E frt jmecherrr =p~ mai ales aqu ca vine varaa \:d/
Cred ca e prea devreme.In genere eu nu cred ca e bine sa porti pierce-uri adica eu am unul in nas si e mic si arata fine.Dar in buric.Nu prea cred, nu stiu ce sa cred ca ". Oricum trebuie sa mai "{"""astepti putin.Inca putin. Funda?
Buna catalina si eu am tot 14 ani si sunt in clasa a 8 si vroiam si eu un persic un buric ca mi se parea ff sexy si ff frumos ma uitam la poze pe internet eram fascinata de persic pana intr-o zi.Intr-o zi venise matusa pe la mine eu tot asa ma uitam la pirsice pe net si m-a intrebat matusa,, ce faci petru aicea"? si eu i-am povestit totul la care matusa mi-a spus ca nu e bine sa imi pun pirsic in buric ca e prea devreme si organsmul nostru nu e matur si noi cum facem sportu afara s-ar putea sa ne afecteze etc eu am tras concluzia ca nu e bine sa imi pun pirsic de pe acum si imi parea asa de rau f rau la care eu am intrebat-o ca la ce varsta sa imi pun si mi-a zis ca pot sa imi pun si pe la 15-16 ani deci eu in luna decembrie fac 15 ani si abia astept sa imi pun dar nu imi pare asa de bine ca o sa fie iarna eu iarna ma imbrac un pic la gros hmm si de asta mersi creca te-am ajutat
Eu zic sa faci ce vrei.eu am o prietena care sia facut pierce in limba(care e mai dureros de 3 ori decat la buric) si are doar 13 ani.eu zic sa iti faci si eu am vrut sa imi fac...dar nu am avut curaj.succes!
Mie persoanl nu imi plac fetele cu "fier" prin buric sau alte locuri...
dar acum faci ce vrei tu
Pai, eu zic sa iti faci. cunosc fete si de 13 ani care au. bineinteles, sa iti faci daca te lasa parintii si daca sti sa suportzi durerea
Eu te-aş sfătui să nu îţi pui. Cel puţin pentru moment. La 14 ani ţin minte că si eu vroiam pierce, dar slavă providenţei, am o mamă responsabilă care mi-a interzis. Pe moment am simţit că se termină lumea, dar în câteva luni mi-a trecut acea mică obsesie. Dacă mi-aş fi pus mult probabil aş fi regretat.
Dacă totuşi nu renunţi la idee...Go for it! Dar nu în locuri dubioase, alege un salon bun :*
Buna eu te indemn daca ai permisiunea parintilor sa iti pui un pirce deoarece esti tanara si acum esti atractiva.este copilarie si profita de ea succes si la mai putina durere