I-ati benzi si epileaza-te. o colega de-a mea asa a facut si mama ei nu a observat... tinea benzile ascunse si cand s s=ducea s faca baie. si-o lua cu o banda. apoi facea baie si intre timp roseata disparea. nu cred ca v-a obs nici mama ta.
Buna.
Si eu am 14 ani si am avut putina mustata.am fost la un salon si imediat mi-a luat-o, cu ceara fierbinte.
dar incearca sa o convingi spunandu-i ca esti urata asa, nu e frumos ca o fata sa aiba mustata. e ceva jenant!
bafta! :*
Buna! daca ai incepe sa epilezi mustata de acum, ai face sa creasca in locul " pufului" par mai evidentiat, eu te-as sfatui sa-ti cumperi " decolorant de 9-12 % ", unge mustata cu el, stai 5-7 minute, se decoloreaza perfect si e chiar daca initial iti va parea ca e un pic pufoasa, unge cu crema de fata (dupa decolorare si spalare cu apa), iar daca ai e perfect sa hidretezi zona cu o poicatura de ulei de masline! indata ce vezi ca iarasi se face cafeniu parul, repeta procedura! asa subtiezi firele de par! bafta! fii atenta!
Crede-ma esti prea mica si nu cred ca o sa stai tu mereu sa-ti iei mustata. nu te mai raporta la "dar nu stiu cine din clasa de la mine nu are mustata" sau "ala din clasa de la mine are nu stiu ce". nu o sa fii legata mereu de clasa aceea si atunci nu o sa mai poti spune asta. gandeste-te bine si reflecteaza asupra a ceea ce am zis eu. si inca ceva ti-a reprosat vreun prieten/a ca ai mustata vizibila? rapunde te rog
Iti faci si-o suvita din-aia misto, si zici ca esti Hitler (hai ca si-asa deduc ca mama ta e un fel de Hitler )
kiddin'
Serios acum, n-o mai intrebi si gata, te epilezi.
Si eu, cand aveam 11 ani si-mi dadea mararu' pe craci, n-am mai stat sa-i cer acordul, m-am epilat direct. Si o duc bine...
Si eu am 14 si tot de la varsta asta mi-o iau plus ca sunt bruneta deci iti dai seama ca nu mai aveam rabdare.Eu nu i-am zis maicamii deoarece stiam si singura ca trebuie sa ma ingrijesc si sa nu arat urat asa ca mi-am cumparat niste benzi speciale cu ceara si am trecut la treaba.Eu folosesc de la Gerocossen si mi se par mai bune decat Veet spre exemplu.In orice caz, poti sa nu-i zici si sa te ingrijesti si singura.Nu o lasa asa ca vezi tu ce razboi o sa mai duci cu colegii sau persoanele care vor sa-ti scoata ochi cu asta.
Ofera-i un calendar cadou
Poti sa-ti decolorezi mustata si nu va mai fi asa vizibila. Daca te intreaba de ce ai facut asta ii spui ca mustata este la locul ei, ca ai ascultat-o si nu ai smuls-o. Daca nu-i convine ca ai decolorat-o ii spui ca nu a pomenit nimic de acest aspect Dar sa nu-i spui ca te-am invatat eu
Daca as fi in locul tau nu i-as zice mamei, mi-as lua mustata si gata. Ce poate sa faca cand o sa vada ca nu o mai ai? Asa procedez eu de obicei cand vreau ceva sh mama nu ma lasa, spre exemplu m-am tuns fara sa ma mai duc la coafor si cand m-a vazut nu a mai avut ce sa imi faca, parul era deja taiat :d.
Pai maine te duci frumos la ea incepeti sa vorbiti dar de alt subiect.si dupa o iei cu frumosu si ii explici ca in ziua de azi nu mai sunt fete cu mustat si mai ales a ta se observa si sa te lase sa te epilezi si sa te pensezi ca nu dauneaza cu nimic sanatati.plus ca esti si singura din clasa care nu esti pensata si ai mustata si te simti mai prost.succes:*
E cam nasoala problema ta, dar vorbeste cu ea calm si spune-i ca timpurile sau schimbat. Aratai fete care se penseaza. chesti din astea. poate te va ajuta!
anonim_4396 întreabă: