| alyn4y0u a întrebat:

Am 14 ani si vreau sa ma apuc de sala dar nu mult 1 data pe saptamana. Am auzit ca daca tragi de fiare nu te mai dezvolti bine. Pot sa fac sala fara sa na-m nimic?

Răspuns Câştigător
| adinescu a răspuns:

Nu e o varsta la care sa tragi de fiare tu nici nu prea ai ce sa faci p acolo. tu ar trebui sa alergi sa faci inot abdomene flotari acasa si o sa vezi ca o sa-ti placa cum o sa arate corpul tau. t poti apuca de sala *** 17, 18 ani dar si atunci nu fa asta de capul tau

9 răspunsuri:
| el3ctronizenT a răspuns:

LOL de unde ai mai auzit si asta?!
sala chiar te dezvolta... iar 1data p saptamana e f putin!
trebuie sa mergi macar de trei ori
e foarte sanatos sportul

| uzzi92 a răspuns:

Doar daca faci presa sau daca ridici deasupra capului stiu ca intampini probleme de dezvoltare... totusi esti cam "necopt"... mai asteapta si tu 2 ani... in rest sala poate ajuta la o dezvoltare cat mai armonioasa... tu alegiwinking

| AvalohAlyn a răspuns:

La sala dupa 17 ani, asa m-a sfatuit un doctor pe mine, am 15 ani.Asa ca.stai si fa alte sporturi. deocamdata... e decizia ta...

mira
| mira a răspuns:

Sfaturi foarte bune.

| dudu_4306 a răspuns:

E prea devreme sa te apuci de sala la varsta asta. Pe la 17 ani e mai indicat. Totusi, fa abdomene si flotari. Sunt suficiente si foarte eficiente. Si daca vrei sa dai jos din burtica sari coarda.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa faci linistit, insa ridicatul greutatilor deasupra capului iti opreste cresterea(in inaltime) laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu trag in fiecare zi si e bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah, eu am tot 14 ani si fac la sala de vreo 3 luni, de 5 ori pe saptamana.rezulatele incep sa se vada. dar cum spui tu doar o data pe saptamana e prea putin. ps:trebuie sa ai ambitie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am tot 14 ani si eu trag in fiecare seara vreo 15 min.ma impiedica la inaltime? sau daca ridic deasupra capului.va rog msj back