| georgy_7464 a întrebat:

Am 157 cm, care ar fi greutatea corporala normala pentru inaltimea mea?

13 răspunsuri:
| MisterKat a răspuns:

Intre 47 si 57, da click aici penrtu detalii mai bune: http://www.sfatulmedicului.ro/teste_medicale/Calculator_masa_corporala.html

| ellai a răspuns:

In mod normal se spune ca este ideal sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea, asta la fete, iar la baieti exact cat inaltimea.in cazul tau 57 kg

| Elly4all a răspuns:

47 kg e ideal, dar 50 e normal...asta ca sa nu ai probleme de sanatate pe urma...

| oooooooo a răspuns:

Depinde,,, ce varsta si ce sex ai?

| sese a răspuns:

Ce varsta ai?

| claudya a răspuns:

Viziteaza site-ul farmaciilor sensiblu si vei afla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate afla dupa ceea ce se numeste indicele corporal, cauta l pe net sa vezi cum se numeste.ca sa ti dai seama de greutatea intre care te incadrezi.eu zic ca 45-48 kg ar fi normala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La unele farmacii sunt cantare electronice care ti dau o serie de explicatii.privind apa din corp, grasimea cat si musculatura, daca vrei sa afli dupa propriul tau calcul poti sa cauti pe net calcularea indicele corporal- aici vei afla mai multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fete:47-49 de kg;
Băieți:49-51 de kg.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca lelia are dreptate trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea dar si la fete si la baieti ebine nu numai la un anumit sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar ce varsta ai? Eu stiu ca la o varsta de 19 ani ar trebui sa ai vreo 55 kg. Mai mult nu pot sa te ajut. Dar asta nu conteaza prea mult, ce conteaza mai mult e sa ai suflet in tine si sa nu intorci spatele la omul care e mai slab decat tine.Bfta eu am 19 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

43 kg

| georgy_7464 explică:

Am 27 ani

Întrebări similare