| andreyyya a întrebat:

Am 16 ani 1.72m si 56 de kg. Ce ziceti este ok greutatea mea sau trebuie sa mai slabesc sau sa ma ingras pentru a avea un corp perfect?

Răspuns Câştigător
| sweet4ngel a răspuns:

Depinde de greutatea oaselor tale happy mai bine nu te mai gândi la kilograme ci la câţi centimetri ai în talie coapse etc.

10 răspunsuri:
| MititiCa a răspuns:

Poti sa ai un corp perfect, si sa nu te simti bine in eltongue.
un corp perfect ai atunci cand nu tie rusine sa iesi pe strada.
Daca ar fi sa ne luam dupa greutatea normala, esti bine. acum depinde de cum te simti tu in corpul tautongue
numai bine!:*

| BlancaFantasma a răspuns:

Eu sunt de parere ca arati chiar foarte bine.nu cred in chestia asta cu +/- 10 kg.si eu al 1.70 si 50 de kg si imi place cum arat.mama ma bate la cap sa ma ingras dar nu ma convinge niciodatalaughing imi place sa fiu slaba si asa raman.ai grija insa la ce mananci, sa nu exagerezi cu painea sau cu mancatul seara.

| thegirl1 a răspuns:

Eu zic sa dai jos 1 kg pentru a arata perfect happy dar bineinteles ca si fizionomia corpului conteaza, cm de pe coapse, talie etc.cel mai bine este sa faci spport pentru a avea un corp perfect. alearga macar 1 ora pe zi in parc si fa 50 de abdomene seara de searahappy

| pure9 a răspuns:

Ca sa ai un corp perfect trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea deci la 1, 72 ar trebui sa ai 62 kg.

| Kissmeagain a răspuns:

Daca ne-am ingrsa cu totii asa cum se zice ca e normal...ar fi cam jale.Eu am 1.70 si 54 de kg, si nu sunt deoc slaba.Depinte de fizionomia corpului.Dar eu zic ca e foarte bine asa.

| CandyTetris a răspuns:

Esti in limitele normale.Depinde insa si de forma corpului tau si de greutatea oaselor. Spre exemplu eu la 160 si 50 arat normal, colega-mea la aceeasi inaltime si greutate e schelet.Hope I helped.happy

| Zyzu a răspuns:

Eu am 14 ani 1.70 si 52 de kg si sincer eu zic cas exgerat de grasa...eu vreau sa ajung la 47 de kg. eu zic ca toate fetele trebuie sa fie foarte slabe...

| CandTrandafiriiMor a răspuns:

Pai normal ar trebui sa ai 60-62 kg. :*

| Rebecaa14 a răspuns:

Ar trebui sa ai mai multe kg happy

| ScissorHands a răspuns:

Eu zic sa consulti acest site:
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/
Ar fi util atat pentru tine cat si pentru altii care sunt interesati.