| sergiu2525 a întrebat:

Am 16 ani aproape, si inaintea imi luam doar mustata, acum imi iau si barba, doar partea de jos, si pot sa spun ca nu e deloc placut, aceasta imbatranire accelerata cum ar veni. Urasc in special parul de pe fata de orice gen! Am 2 intrebari:1.este cat de cat normal sa ma iau la 4-5 zile la varsta mea? (nu chiar zilnic, nu creste asa repede) 2.Am vazut pe la tv ca oamenii au barba foarte pura, adica ca si cum nu ar fi avut niciodata, mie imi raman punctele acelea negreu minuscule, vreau un barbierit complet, momentan folosesc Gillette cu 3 lame si spuma de ras, tot Gilllette pentru piele sensibila.

2 răspunsuri:
| Karashi a răspuns:

Bine deci sant fata si nu ma prea descurc in asa ceva dar ma gandesc ca...e normal! Vb serioas chiar e normal! Nu e nici un fel de problema.
Motivul e ca te maturizezi fizic repede(in legatura cu parul facial)
Iar punctele raman acolo fiindca nu te barbieresti cum trebuie sau...nu folosesti ce trebuie!^^Nu te ingrijora!

| Prestigio17 a răspuns:

Salut! Ca sa scapi de punctele negre de la barba, barbiereste-te de sus in jos, dupa care de jos in sus tot in acelasi loc. Asa stiu ca pielea este fina in totalitate si nu se vad punctele. Insa nu stiu cat este de bine, deoarece cred ca exista riscul de a ti se increti barba.