anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani jumate si 1.49 ce pot face pentru a creste in inaltime mi-a venit ciclul menstrual la 10 ani am fost la en medici dar in zadar am facut si inot dar tot de geaba ce pot sa mai fac va rog ajutati-ma

5 răspunsuri:
| mariaw a răspuns:

Daca e ereditar, nu poti schimba mare lucru. Avand in vedere vasrta insa, cred eu ca se poate face ceva in privinta asta, cu conditia sa fie o munca sustinuta, constanta. Poti incerca pe langa inot volei, baschet si chiar sa sari coarda.

| gigiro a răspuns:

Medicul endocrinolog- CI Parhon Bucuresti si mult sport cu sarituri (baschet, bara fixa)- medicina sportiva.

| NoName1234 a răspuns:

Nu poti face nimic, dar nu-i nimic daca esti scunda happy kiss
Succes!

| diva1223 a răspuns:

Nu inteleg de ce vreti toate sa fiti inalte sad. eu nu vreau si totusi sunt. la 16 ani aveam 1, 60. acum am 18 ani sh am 1, 73. si vad lucrul asta ca pe un defect! Eu ador tocurile. si papucii de casa daca as putea i-as cumpara cu toc. doar ca ma simt ciudat si prea inalta cand imi pun tocuri. si nici nu ma multumesc cu 3-4 cm de toc. imi plac alea peste 7 cm! Eu sunt de parere ca tu vei mai creste deoarece ai abia 16 ani dar sa stii ca nu e un avantaj sa fii inalta. parerea mea! te pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am peste 45 de ani si am un metru si 58 centimetri si sunt foarte multumita.