| AndreeaA_4794 a întrebat:

Am 16 ani si am sanii f mici. As face orice, as da orice sa am sanii mari, sau cel putin medii, asa cum au restul colegelor mele. Multe persoane imi spun ca in ciuda faptului ca am sanii mici, sunt frumoasa cu totul, dar pe mine lucrurile astea nu ma incalzesc cu nimic. Complexul tot nu dispare. Va rog mult, ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| AnonimXS a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost din cauza asta, nu esti unica si eu am sanii mici si intr. un timp ma simteam super prost( si acum ma simt da mai putin :d ). Cunosc feete care au 24-25 de ani si nu au sani deloc. Am auzit ca e bine sa faci dus cu apa rece, sa mananci multe fructe si morcovi sunt buni happy. Nu iti face grijii, e mai bine sa se uite baieti pe straada la frumusetea ta decat la saniiwinking

| ElDictator a răspuns:

Din pacate nu ai ce sa faci, marimea sanilor este stabilita inainte sa te nasti, in codul genetic. Toate solutiile de marire a sanilor sunt doar ''trucuri'' pentru a-ti lua banii.
Dar oricum, un baiat care te iubeste nu se va uita niciodata dupa marimea sanilor. Nu ai de ce sa fii complexata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consolarea si plansul nu te vor ajuta cu nimic. Daca nu vrei sa intervii plastic la nivelul lor, incepe sa faci flotari si mareste numarul lor in timp. Sanii raman la fel, insa muchii pectorali se dezvolta tare si dau impresia unor sani mult mai mari. Pune-te pe treaba si succes!

| IsJustMe007 a răspuns:

Pai si eu am aceeasi problema si pe mine ma doare fix undeva de ce cred baietii sau altii...trebuie sa ai incredere in tine! pentru a masca putin acest lucru poti folosii sutienul cu burete sau cu push up sau sa iti iei haine cu imprimeuri si volanase in zona bustului pentru a creea efectul de volum! bafta...mai avem timp pana la 20 de ani sa ne creascawinking

Răspuns utilizator avertizat