| maryangelll a întrebat:

Am 17 ani, 1. 72-1. 73m si 55 de kg si silueta de clepsidra. Credeti ca sunt prea slaba?

Răspuns Câştigător
| 7Azaky a răspuns:

Pai la inaltimea ta esti destul de slabuta, acum nu stiu...ar trebui sa te vad in realitate... Din numerele astea de ni le'ai dat u big grin!
Esti cam slabuta...la inaltimea ta de obicei ar trebui sa ai in jur de 60 big grin!
Dar de ce te ingrijoreaza?

5 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Ori sunt invidiosi pentru ca arati bine, ori au dreptate! oricum tu faci ce vrei tu, nu cotneaza ce zic altii daca tu te placi, e cel mai important.personal insa, ma gandesc ca e posibil ca ei sa aiba dreptate(poate esti slaba). sa-ti zic de ce: eu am 1`65 si 49-50 de kg si ai mei ma bat la cap ca sunt foarte slaba(desi nu e chiar asa, exagereaza ei). am incercat sa ma ingras PUTIN dar nu pot ca nici nu prea mananc ziua am de invatat ca dau bacul anul asta:d mai bine slaba, decat grasa...

| Kyrie a răspuns:

Eu cred ca esti grasa
Eu sunt baiat, 17 ani, 1, 71m si 56 kg laughing

| Pitbull305 a răspuns:

Dupa inaltime esti cam slabutza.

| SoJustMeAndU a răspuns:

Normal este sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea ta, deci tu daca ai 1. 73m ar trebui sa ai in jur de 63kg.Deci...daca nu vrei sa te faci model ar trebui sa mai pui ceva kg pe tine.

| MaDaLiNaLexAndRA a răspuns:

Parerea mea este ca arati ft bine am si eu 15 ani, 1. 68 si 50 kg si toti imi spun ca arat foarte bine... poti fi mandra de cum arati kiss te pup