| Alexalex1000 a întrebat:

Am 17 ani și am acnee de vreo 2 ani și îmi iau dau coșuri așa dar am cicatrici de 1 an și nu se duc. Oare se vor duce? In cat timp îmi va trece acneea? Dau funda

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cicatricile așa rămân. Nu trece ne tratată.

| Violleta2022 a răspuns:

Acneea va trece cand vei invata sa-ti cureti fata si sa o mentii zilnic curata. Va trebuii sa inveti s ate speli ZILIC cu apa calda si sapun pe fata, obligatoriu dupa ce intri seara in casa, cand porii sunt plini de praf, transpiratie si impuritati din atmosfera si daca nu cureti seara de seara fata, acei pori se infunda cu mizerie si asa apar punctele negre, care necuratae si ele, se inflameaza, infecteaza si apar bubele pe fata (cosuri/ acnee).

Asadar, cosurile si punctele negre vor dispare daca te speli in fiecare dimineata cu apa calda si sapun pe fata, iar seara, obligatoriu o curatare mai meticuloasa a fetei si corpului bineinteles, fiindca vara in special este multa transpiratie, praf si impuritati, care se depun in porii pielii.

Cicatricile ca si vergeturile (crapaturi ale pielii) nu trec, pentru ca sunt ruputuri sau gauri in piele, care nu se pot astupa sau vindeca singure, doar prin operatii estetice cu laser.

| BodnarescuAlexandru a răspuns:

Salut mie mi-au trecut dupa 1 an, nu mai le baga in seama si o sa vezi ca o sa ti treaba petele rosii gaurile in obraz vor ramane laughing dar e ok nu esti singurul!